Цветанов: БСП ги няма да чуят за фалшивите ТЕЛК решения, но не спират да генерират фалшиви новини за всичко

Системният подход на МВР срещу фалшивите ТЕЛК-ове ще има сериозен превантивен ефект. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в отношение към изслушването на министъра на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, за фалшивите ТЕЛК-ове. 

„Имахме възможност в НС да изслушаме ръководството на МВР за предприетите действия за ограничаване злоупотребите с ТЕЛК-ове. Системата на ТЕЛК има 700 хил. български граждани. Това като процентно съотношение е някъде около 10 и нараства, когато говорим за трудоспособна възраст. Това означава, че като съпоставка към 1989 г. процентно хората, които са били с ТЕЛК, са били някъде от порядъка на не повече от 2 % и 2,5%, което е средното за страните от ЕС“, каза още той.  

„Благодаря за добрата координация и работа, която има с Министерство на здравеопазването и Министерство на труда и социалната политика. За да може МВР да си свърши своята работа, те трябва да разполагат с необходимият анализ на зоните и местата, където има най-много освидетелствани и хора, които ползват ТЕЛК решенията, за да могат да ползват допълнителни привилегии“, разкри Цветанов.

"Сумата, която ежегодно осигурява републиканският бюджет за ТЕЛК е някъде от порядъка на 1, 5 млрд. лв. Злоупотребилите лица с ТЕЛК-ове започват системно да злоупотребява с други решения", коментира Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа

"БСП отсъстват от важното за обществото изслушване за фалшивите ТЕЛК-ове, но участват в генерирането на фалшиви новини във всяка секторна политика", разкри председателят на ПГ на ГЕРБ. 

Коментари

 1. 2019.02.22 | 18:09

  Поредния глупак -ха ха ха . Тоя е глупак на глупаците.

 2. 2019.02.22 | 17:51

  ПОРЕДНИЯ ГЕРБАВ ГЛУПАК !!

 3. 2019.02.22 | 17:02

  ХОРА ВДИГАЙТЕ СЕ..!!1
  СЪБУДЕТЕ СЕ
  ЛЕВИ
  ДЕСНИ ВСЕ ТАЯ
  МАХАЙТЕ ТАЯ ПУМИЯ ЧЕ ВСИЧКИ ЗАГАЗВАМЕ ЗДРАВО ЗАЕДНО С НАШИТЕ БЛИЗКИ АКО НЕ ГО УСЕЩАТЕ ...!!!!

 4. 2019.02.22 | 16:59

  КАТО МУ ВИДИШ ТЪПАТА ФИЗИОНОМИЯ НА ТОЗИ ЦЕЦО И ТИ СТАВА ЯСНО ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА ДРУЖИШ С ТАКЪВ ТЕМЕРУТ .....

  1. 2019.02.22 | 17:01

   ДЪРЖАВАТА ОТ ХИЛЯДИ ГОДИНИ ЦАРЕ, РОБСТВО И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ НЕ Е ИМАЛА ПО ГАДНИ ХОРА ДА УПРАВЛЯВАТ!

 5. 2019.02.22 | 15:09

  Г-н Цветанов.
  та вие управлявате повече от 10 год. Вие сменихте 12 Министри на здавеопазването, някой от които бяха дори комични и сега пак ли някой друг Ви е виновен???
  .Май имаше едно стихотворение на Е.Евтимов мисля . за БКП:
  ТИ СИ ПРАВА И КОГАТО СЪГРЕШИШ ,ДОРИ.........

 6. 2019.02.22 | 14:40

  Много е ербап човека,щ не са му влизали в апартамента трети лица

 7. 2019.02.22 | 14:32

  Обсъждайте затоплянето,смяната на времето,евроатлантическите цености-а тия гадове ги няма.А като бяха и обсъждахте изборния закон какво стана-каквото искахте вие.Така отхвърляте и всяко вето на президента-просто да покажете,че сте голяма работа и става на вашето.И после искате и те и президента да идват в парламента-къде е логиката.Защо се занимаваш с бсп е ясно.Иначе трябва да обясняваш колко демократична партия сте.Няма смисъл-ние видяхме Бойко как ви наби канчетата.Както се показвахте по телевизиити и разказвахте какъв хубав изборен закон сте измислили и на другия ден гледахте като насрано дете майка си.Ще запомним култовия лаф на Бойко,че Г.Марков който е депутат от герб ,но от гражданската квота говорил с гражданите и те не били доволни от закона.А вие от партийната квота с кого говорите-с господ ли.Той явно ви отговаря-това се нарича шизофрения човече.За теб не се отнася-ти говориш само на молитвени закуски в Америка.И говориш с пълна уста,а с какво е пълна само ти си знаеш.

 8. 2019.02.22 | 14:14

  цветанов, ти наистина ли допускаш, че БСП чакат да научат, точно от теб, за фалшивите ТЕЛК решения? (ако наистина е така – разбираемо е защо си учил в „помощното“ училище във Вършец)

  И НАЙ-ЗАКЛЕТИЯ МАНИПУЛАТОР И ЛЪЖЕЦ МОЖЕ ДА КАЖЕ И ИСТИНА!
  Пример: „Системният подход на М.В.Р срещу фалшивите ТЕЛК-ове ще има сериозен превантивен ефект.“ – похвално и ФАКТ!
  Питам се, дали тази „активност“ не е провокирана от бързо приближаващото се „начало на края“?

  1. 2019.02.22 | 14:26

   Питам се и дали ще има време с основание да заяви(без да лъже):
   „СИСТЕМНИЯТ ПОДХОД НА М.В.Р. СРЕЩУ ЦИГАНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ И БЕЗЗАКОНИЕ ИМА СЕРИОЗЕН ПРЕВАНТИВЕН ЕФЕКТ.“

 9. 2019.02.22 | 14:18

  ЦЕЦКОНЕ ТИ УПРАВЛЯВАШ ДЪРЖАВАТА ВМЕСТО ОНАЯ ТИКВА ТАКА ЧЕ СЕ ОПРАВИ С ТЕЗИ ТЪПИ ТЕЛКОВЕ МОЛЯ ....

 10. 2019.02.22 | 14:08

  Помня как заради този самозабравил се и безчинстващ Наглед разярената публика освирка Силвия Вартан на концерта и в София.
  Потънах в срам, но този - едва ли!

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет