В НС ще изслушат Младен Маринов

  • 22 февруари 2019 09:21

  • 440
  • 1
В НС ще изслушат Младен Маринов
© Булфото (архив)

Министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, ще бъде изслушан в парламнета.

Той ще разкрие подробности за дейността на МВР за разкриване и разследване на дейността на ТЕЛК. Предложението за изслушване направиха депутатите от ГЕРБ Маноил Манев и Пламен Нунев. Точката бе включена в програмата на депутатите по предложение на председателя на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на в началото на днешното пленарно заседание. „За“ предложението гласуваха 126 народни представители, „против“ беше 1, в "въздържал се" нямаше.

"Парламентарен контрол днес няма да има". Обяви Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на и обясни, че предвидените за днешното заседание въпроси и питания с устен отговор са трансформирани в такива с писмен отговор. "Промяната на вида на отговорите е отразена в интернет страницата на Народното събрание. Там могат да бъдат намерени и писмените отговори", добави тя.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
440 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
роб на влаЗта

2019.02.22 | 09:48

1

Младене....защо по селата цари беззаконие...
Защо всекидневно се обират къщи . стари хора . се изнасилват момичета.
Къде са полицаите по селата.
Защо на полицаите в града има норма за съставени АКТ и те се щурат като гламави да глобяват хората вместо да работят с престъпници .да провеждат беседи и помагат на хората..
Защо е такъв голям батак в регистрацията на автомобили при положение че хората плащат прекалено скъпо...
Хайде ....кажи ...хората те слушаме..

Добави коментар

Водещи новини