Румен Петков: ГЕРБ и БСП са като бабата и внучето, което пита за wi-fi, а тя не го разбира

  • 20 февруари 2019 20:22

  • 1575
  • 5
Румен Петков: ГЕРБ и БСП са като бабата и внучето, което пита за wi-fi, а тя не го разбира
© Булфото (архив)

ГЕРБ и БСП са като във вица за бабата и внучето - внучето отива на гости на баба си и я пита има ли wi-fi, а тя му казва: "ще ядеш, каквото има". Така коментира във Варна лидерът на ПП АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в решението на БСП да напусне парламента, предаде "Фокус".

Петков отбеляза, от БСП предприемат подобни действия за втори път в това Народно събрание, но по думите му така политика не се прави.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в припомни, че миналата седмица БСП са излезли от Управителния съвет на Националното сдружение на общините заради раздаването на пари на местните власти с постановление на Министерския съвет. “Като сте против, предлагате промени. Като не се приемат, тогава почвате: Конституционния съд, Европейска комисия, ОЛАФ. Но Вие не правите нищо в продължение на две години и сега излизате”, коментира той.

Според лидера на АБВ проблемът е, че БСП са напуснали Управителния съвет по време, в което той трябва да реши важни въпроси. Сред тях е финансирането на малките болници, снабдяването на малки населени места с хляб и основни продукти от първа необходимост, комуникационни проблеми и отчитане на интересите на всички общини във финансовата рамка. Петков посочи, и, че днес, въпреки че е напуснал Народното събрание, Кристиян Вигенин по парламентарна линия е заминал за Виена. Според него е крайно време, когато една политическа партия вземе решение, че парламентарната ѝ група излиза, да се спрат субсидиите, да не се ползват служебни автомобили и командировъчни, да не се плащат заплати.

"Отделни депутати са в командировка в чужбина. Липсата на мярка е част от основанията на гражданите да мразят депутатите", коментира още председателят на АБВ.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1575 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Умник Гюро

2019.02.20 | 23:12

5

Пикльото от плевенските фонтани пак се появи.

РЕНЕГАТ

2019.02.20 | 21:29

4

ите Петков/Първанов трудно свикват с мисълта че са в боклука на политическата история.Довчера се мазнехте за коалиция с БСП.Предателите никой не ги харесва,е може би ви остава решението на Гърневски,Биков,Панчев и др.смърдящи трупове.Копай,Петков,копай след дъното има ..тиня.

?

2019.02.20 | 21:24

3

Кой пита този плужек?

tsvetan lazarov spasov 7406087068

2019.02.20 | 20:50

2

ei smeshnik dane doide bashtata che sveta shte ti se vi tesen bokluk

2019.02.20 | 20:49

1

А ти си като вицът за пияндето и шадравана! Едно пиянде от АБВ излязло лом пияно от заседание на крадливата си партия и и като видял един шадраван много се зарадвал! Ей тука ще се изпиая този път, а не както винаги в устата на АБВ! Хахаха! много смешен виц, нали! Същият клато за бабата и внучето!

Добави коментар

Водещи новини