Тома Биков: БСП е едно радикално нищо, няма как да ни е страх от тях

  • 18 февруари 2019 16:54

  • 1314
  • 15
Тома Биков: БСП е едно радикално нищо, няма как да ни е страх от тях
© Кадър: Нова телевизия

Да изпитваш страх от общественото мнение не е нещо лошо. Ние от ГЕРБ имаме страх от обществото постоянно, но със сигурност нямаме страх от БСП, както твърди г-жа Нинова. Това заяви в студиото на "Плюс-минус" по Нова телевизия народният представител от ГЕРБ Тома Биков.

,,Не знам за каква победа говорят от опозицията, но е факт, че в техния свят всяка дума на Нинова е равнозначна на победа. Така или иначе позицията на БСП не ни е важна, тъй като се съобразяваме с позицията на нашите симпатизанти и общественото мнение. Нинова просто се опитва да паразитира върху тази тема. В момента стратегията на Нинова и БСП е от типа: "Какво ще правим, след като загубим?" Извинете, но три месеца преди изборите да ги обявяват за нечестни е много вредно за демокрацията. За преференциите отстъпихме в името на доверието'', заяви Биков.

По думите му няма никакъв разнобой между премиера Борисов и парламентарната група на ГЕРБ.

,,Няма разминаване между нас и персонално с г-н Борисов, който е председател на партията. В такива случаи като с преференциите ние се съобразяваме с максимално широк кръг от хора'', подчерта депутатът и добави, че отношенията между ДПС и ГЕРБ са отношения между управляващи и опозиция.

,,Ние подкрепихме текста с преференциите, но той не беше наше предложение, а на ДПС. Все пак отхвърлихме няколко други техни предложения, като например разрешаването на предизборна кампания на майчин език, както и въпросът с уседналостта'', припомни Биков.

Относно бойкота на опозицията в парламента Биков заяви, че това си е тяхно решение.

,,Това си е тяхно решение, можем да живеем и без тях. Знаете ли, през последните една-две години БСП все повече заприличват на едно радикално нищо. Може би напомнят малко и на ранното СДС, което се държеше по същия начин – излизаше, излизаше и накрая не влезе повече в парламента'', заключи Тома Биков.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1314 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
Избирател

2019.02.18 | 17:08

1

Ами Говнелия Нинова има голям опит с тактиката на СДС! Тя даже беше в правителството на СДС като лапачка в пряк и преносен смисъл! За тоя Техноимпекс що х.у.й е изяла тая биволица! Още и мирише устата!

страхотна автоатестация

2019.02.18 | 18:12

6

Всички ли от ГЕРБ сте такива дълбоки, тъмни простаци... Предвид произхода ви - БКП, явно сте такива. Но не споменавай името на майка си - ".овнарка" - тя те е родила, затова си .овно.

СДС-Тикви махат мажоритарния избор,

2019.02.18 | 17:58

5

мажоритарната Тиква е с рейтинг почти като на Ирландската овчарка, няма кой да гласува за него.

2019.02.18 | 17:26

3

БСП Е БИТА КАРТА, ТЪЙ МИ КАЗА БАБА МАРТА :)))

Сироко

2019.02.18 | 17:09

2

Същото каза и за Боко, а сега му лижеш подметките,....несретник.

Как, хем радикално, хем нищо,

2019.02.18 | 17:56

4

гламав седесарски тупан? Има ли някой поне с малко мозък в мутро-СДС-то или всички сте като Лъчо Мозъка, Цецо Налъма и Бойко Тиквата?

А пък

2019.02.18 | 18:18

8

ГЕРБ е едно ГОЛЯМО НИЩО!
А БСП си е БСП и ви е страх от тях, та се подмокряте. Веднага изпълнихте исканията им.
Биковци = Пикльовци...

2019.02.18 | 18:12

7

Ами като тинейджър който се кани,кани на някоя хубава съученичка а накрая друг я забърсва и на него му остава само да лъска бастуна.

2019.02.18 | 18:42

9

ИЗЛЕЗ БОЙКО, КАТО МЪЖ,ЗА ДА ОБЯСНИШ НА НАРОДА, КОЙТО Е ПО УЛИЦИТЕ ЗАРАДИ ТЕБ, КАКВО ПОСТИГНА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ НА УПРАВЛЕНИЕТО СИ!
” 75% увеличение на безработните за 4г.
– Над 100 000 фалирали малки и средни предприятия.
– Над половин милион българи бегълци от страната.
– Провалена здравна реформа!
-Чадър над монополната и игнориране на битовата престъпност.
-Незаконни полети на авиоотряд 28.
-Незаконен износ на оръжия!
-Кредит от близо 30 млрд., пари които трябва да връща българския данъкоплатец!
-Провалени проекти за газопроводи, които щяха да донесат милиарди приход!
-Нелегално допускане на бежанци на територията на България!
-Геноцид и глад, престъпност и смъртност!
П.П. ОСТАВКА, СЪД И ПРИСЪДА!

2019.02.19 | 00:54

13

Промяната на изборния закон и състава на ЦИК за които уж се заинатиха ГЕРБ накара БСПто да пощуреят от ярост че няма да я бъде тяхната.Ако ГЕРБ бяха тръгнали да сменят комисията ,дори и законно,воят щеше да е голям.Сега им отнеха възможността да се оплакват дори и на арменския поп.Между другото другарете са атеисти, тоест неверници.

2019.02.19 | 00:57

14

Те затова ли не искат да се връщат в парламента?- да могат да кажат че промените са правени без тях,демек са манипулирани изборите.Само че не вярвам толкоз бързо преди изборите да успеят да сменят състава на комисията.Ще има предложение,отхвърляния,гласувания,прегласувание и накрая състава ще е пак същия.

2019.02.18 | 20:03

12

На този ако му изсухля един шамар, ще му обърна ръкавите на обратно

2019.02.18 | 19:34

11

Защо си измивате ръцете с ДПС,това че те са го предложили,значи ли че трябва да го приемете,освен ако не сте им длъжници в пазарлъците,в случая с кворума/защото половината сте командировки,закуски,почивки/,защо тогава не приехте да смените ЦИК при положение,че и изтича мандата, за решенията на комисиите да се вземат с 2/3 мнозинство,,въпроси толкова важни за провеждането на изборите,а трябва Георги Марков да каже на Борисов,че това което приехте е пълна лудост

2019.02.18 | 18:59

10

Едно радикално нищо сте вие г-н Томов,точно вие да обиждате близо милион българи,които са гласували за тази партия е цинизъм,вие който сменяте партиите като носни кърпички,който искахте да вкарвате Борисов в затвора,а сега само защото ви предоставиха депутатска заплата си сменихте позицията,къде ще отидете ако ГЕРБ не е на власт бъдещето ще покаже.ГЕРБ не разбират ли,че заради вас губят много привърженици,не може човек като вас да разбира от всичко и да говори по всички въпроси,това показва,че сте там да вършите мръсната работа-да плюете всеки който говори против управляващите

Добави коментар

Водещи новини