Цветан Цветанов проведе работна среща с премиера на Косово Рамуш Харадинай

  • 18 февруари 2019 11:27

  • 206
  • 2
Цветан Цветанов проведе работна среща с премиера на Косово Рамуш Харадинай
©

Председателят на ПГ ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща с министър-председателя на Косово Рамуш Харадинай.

Харадинай е домакин на регионална Приятелска закуска, която събира политици и общественици от региона и САЩ в духа на открития диалог и взимност в служба на обществото.

Рамуш Харадинай сподели благодарността си към България и министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за подкрепата за европейското бъдеще на страните от региона по време на Българското председателство на Съвета на ЕС. Министър-председателят на Косово отбеляза, че поставяйки Западните Балкани като акцент сред българските приоритети, страната ни е съумяла да помогне за помиряването и стабилността в региона, като е генерирала истинска добавена стойност за бъдещето на региона и е спомогнала за постигане на целите на Берлинския процес. Харадинай сподели и за срещата само от преди дни с премиера Борисов Борисов в рамките на Мюнхенската конференция по сигурността.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
206 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.02.18 | 11:34

1

ГОЛЯМ ПРАЗ !!

2019.02.18 | 12:25

2

МНОГО СЕРИОЗНА ВИЗУАЛНА ПРИЛИКА.НАКАРА МЕ ДА СЕ ЗАМИСЛЯ ,КОЙ НА КОЙ ПРИЛИЧА?ОТГОВОРА ОСТАВЯМ НА ВАС.ВСЕКИ МОЖЕ ДА ВИДИ СНИМКАТА.

Добави коментар

Водещи новини