ПП АБВ е изпратила писмено предложение до Корнелия Нинова за подготовка на широка и солидна лява коалиция

  • 14 февруари 2019 15:17

  • 1784
  • 10
ПП АБВ е изпратила писмено предложение до Корнелия Нинова за подготовка на широка и солидна лява коалиция
© Булфото (архив)

Председателят на ПП АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в съобщи пред медиите в Плевен, че партията е изпратила писмено предложение до председателя на НС на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за за подготовка на широка и солидна лява коалиция. Идеята е тази коалиция да създаде усещане в обществото за реална перспектива, усещане за сила и способност за управление на държавата по друг начин, обясни той. Към момента все още няма отговор от „Позитано“. Това съобщиха от пресцентъра на ПП АБВ.

„Доколкото зная заседанието на Висшия съвет на БСП е в неделя. Разбира се, ние не можем да чакаме безкрайно, но ако действително БСП желае отстраняването на ГЕРБ от власт и ликвидирането на този порочен модел на управление, трябва да направи тази решителна крачка“, обясни Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в

Председателят на ПП АБВ каза също, че досега са водени разговори с редица политически и неправителствени организации и при едно позитивно и добре обосновано и мотивирано решение има голям потенциал да се сформира коалиция, която убедително да спечели евроизборите. 

„Това не е въпрос само на левицата, а национален въпрос. Ако ние искаме да сменим този начин на управление, гражданите трябва да видят алтернатива“.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в припомни също, че ПП АБВ беше първата, която заяви, че сегашният модел на управление е порочен. 

„След това към тази истина се присъединиха и други партии. Подчертавам, че не държим на авторство, но настояваме да се структурира модел със средносрочна перспектива като минимум, а именно – изборите за Европейски парламент, за местни органи на самоуправление и извънредни парламентарни избори.“ 

В контекста на предстоящия местен вот, Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в подчерта, че в момента БСП няма нито един кмет на областен център – нещо, което се случва за първи път от създаването на Столетницата.

Отговорността пред всички ни и начело с БСП, е огромна, тъй като трябва да бъде формиран перспективен формат в ляво, който да върне усещането у българските граждани за реална и силна алтернатива, каза още председателят на ПП АБВ.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1784 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2019.02.14 | 19:16

10

Тъпанари от цялата страна, съединявайте се.

boiko

2019.02.14 | 15:42

3

Vasata alternativa e otnovo da ograbite Balgaria,tozi pat grazdanite ste pochnat da streljat,njama da im puka,ste svoloch i cirej,koito trjabva da se otstrani.

2019.02.14 | 19:14

9

Направи си труда да пишеш на кирилица а не да исползуваш неподходящи буквосъчетания.

мнение

2019.02.14 | 16:33

5

Не разбрах по ясно какво е напред към комунизма ????
В много отношения много хора го предпочитат въпреки Тодор Живков трудно може да се представи като комунистически лидер .За мен този човек винаги ще остане като правешкият хитрец. Но и много неща въпреки него бяха за предпочитане.
Медицината ,образованието социалната политика,
Не мислите ли че социално слабите , без никакви доходи,без нито лев помощ от държавата ще трябва плащат 20 и кусур лева ЗДРАВНО ОСИГУРЯВАНЕ. Или хора с редовни ТРЛК решения
ще бъдат лишени от 10-20 лева от пенсиите си.Такова тъпи решения може да се взимат само от тъпи мозъци...

чичо

2019.02.14 | 19:10

8

Другарю, единственото хубаво беще че бяхме млади. Некада се върне социализЪма но заедно с младоста ни и тогава да ви пйюя на безплатното здравеопазване.

Контрамнение

2019.02.14 | 16:44

6

Идиотите от комунизма и днес съсипват България и обвиняват демократите за това. Не си ли чул наглата Корнелия Импексова, че демокрацията и е отнела много, а синът и се изучи в Калифорния с народни пари и сага работи в "Голдман Сакс"? ТЕЛК-аджиите са бандити, но някои от тях прецакват хора, защото БСП изкуствено държи всички бедни.

Умник Гюро

2019.02.14 | 17:14

7

Идеалната двойка: пикльото във фонтани и лъжливата решетникова свиня. Лика-прилика!... Със сигурност ще спечелят една следизборна командировка в Сибир и два метра под земята с права лопата.

Еее

2019.02.14 | 15:57

4

Ходи къде ходи и пак си е там. Глад е настъпила ,а гоце си има пенсия и хотели

2019.02.14 | 15:38

2

С коалиция "Фонтан" напред към комунизЪма!

!

2019.02.14 | 15:31

1

Стратегията на БКП/БСП: в лоши времена комунягите се цепят на малки партии и се пребоядисват, а когато времето е хубаво и за избори, пак се връщат в партията майка. Комунистите са изверги и руски мафиоти.

Добави коментар

Водещи новини