Румен Петков: Източването на пари от Венецуела е много тежък провал на страната ни

  • 14 февруари 2019 07:51

  • 952
  • 6
Румен Петков: Източването на пари от Венецуела е много тежък провал на страната ни
©

Случаят с източването на пари от Венецуела е много тежък провал на страната ни. Не знам дали е премълчано или невидяно от финансовото разузнаване. Тук става дума за занижен контрол от страна на банковия надзор и финансовото разузнаване. Това каза лидерът на партия АБВ и бивш министър на вътрешните работи Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в в ефира на БТВ.

„Аз предупредих, преди време, че преструктурирането на институциите ще доведе до занижаване на контрола“, припомни той.

„Нека да се докаже, че има пране на пари“, призова Петков и добави, че се изреждат да се изказват хора, които не са специалисти. „Насаждаме една отровена атмосфера, от която страда Европа“.

„Аз съм човекът, който е защитавал оръжейния бизнес в България. Бях до Гербев, когато му бяха отнети лицензите. Това беше голяма грешка. Да се прави връзка между случая на Скрипал и Гебрев е грешка. Тони Блеър излъга целия свят, че в Ирак има химически оръжия. Изпратихме войници, които ни бяха върнати в ковчези. Той изрече най-голямата лъжа в света, никой не го разследва обаче“, отбеляза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Петков изтъкна, че не всеки руският гражданин, идващ в страната ни, е непременно убиец и престъпник.

„Не мисля, че Скрипал и Гебрев са тровени с едно и също нещо“. Петков допусна, че атаката срещу Гебрев е заради оръжейния бизнес. „Ние като държава трябва да защитаваме собствения си интерес, а той е да градим авторитета си на основата на правото“, подчерта лидерът на АБВ.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
952 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2019.02.14 | 08:54

2

Страшен провал е за АБВ и БСП! Вие защитавахте МЪДУро, крадеца на народните пари на Венецуела! Перачът е 100% от вашите среди! Наглостта и Безскруполността издават болшевика на всяка крачка и във всяко начинание!

опорна то4ка

2019.02.14 | 09:01

3

Да се внушава : " 1. България се провали ; 2. Кабинета се провали ; 3. Службите не работят " !! Черно тролчета изроди мои !! Дънете народа в главите с негативни послания !! Балъка не трябва да го оставяте да стъпи на земята !!

Тт

2019.02.14 | 08:42

1

Тежкия провал е още от 1989 г когато една шайка си разпредели и заграби цялото богатство на България и обрече народа на робство и нищета.Българина е трудолюбив ,но не е единен.Затова управляващите се спасяват от крайно належащия народен съд за геноцид.

опорна то4ка

2019.02.14 | 09:16

4

Да се внушава : " Всички са маскари " !! Забий смело !!

запознат

2019.02.14 | 09:25

5

Щом тоя убитак е приятел с Гебрев и е бил до него , когато на оня мошеник му взели лицензите за търговия с оръжие смятайте каква "невинна жертва" е тоя очилат циркаджия и по-важното на кого слугува и чии интереси обслужва!Версията която упорито ни ленсират нещо много яко издиша !

Еретика

2019.02.16 | 06:41

6

А бе този пикаеща във фонтани Румен Петков кога излезе от нафталина.До кога ще смърди.

Добави коментар

Водещи новини