Цветан Цветанов заряза лозов масив край Харманли

  • 09 февруари 2019 13:57

  • 493
  • 0
Цветан Цветанов заряза лозов масив край Харманли
© Пресцентър ГЕРБ

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа участва в традиционното зарязване на лозовите масиви в Харманли.

По време на церемонията водосвет отслужи Старозагарският митраполит Киприян в съослужение с местни православни свещеници. Гости на събитието бяха още народните представители от ГЕРБ Делян Добрев, д-р Георги Станков и Станислав Иванов, областният управител на Хасково Станислав Дечев, кметовете на Харманли, Любимец и Димитровград, както и стотици граждани.

"За мен бе удоволствие на присъствам да ритуала по зарязването на лозите в Харманли. Пожелавам на всички производители в България берекет и богата година", каза след зарязването Цветанов.

Масивът в местността Конлука е част от лозята на една от най-големите винарски фирми в Южна България. Семейство Зайчеви са собственици на хиляди декари лозови масиви и произвеждат вина, търсени на световните пазари. Те са и едни от най-големите работодатели в региона.

Последвайте канала на

Novini.bg
493 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини