Младежите от ГЕРБ-София се срещнаха с министъра на финансите Владислав Горанов

  • 08 февруари 2019 12:46

  • 558
  • 3
Младежите от ГЕРБ-София се срещнаха с министъра на финансите Владислав Горанов
© ПП ГЕРБ

Младежите от ГЕРБ-София проведоха среща с министъра на финансите Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва. На срещата, провела се в Централата на ГЕРБ в София, присъстваха областният координатор на ГЕРБ-София и административен секретар на партията Цветомир Паунов и председателят на МГЕРБ-София Ивайло Петков.

Пред младите хора министър Горанов разясни предимствата за България след въвеждането на еврото. „Левът ще бъде сменен с еврото със сегашния курс, а съществена промяна на цените не се очаква“, обясни Горанов, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Финансовият министър добави, че въвеждането на еврото е приоритет, тъй като това ще даде много по-добра перспектива за увеличаване на инвеститорското доверие към България. Според него икономиката на страната ни ще продължи да расте.

„За нас, младежите от ГЕРБ-София, бе изключително важно да разговаряме с министъра на финансите Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва. Засегнахме много важни теми като финансовата стабилност на страната, данъчната политика, контролната дейност и събираемостта на приходите. Това ще бъде полезно за нас, защото днес в публичното пространство се разпространяват много фалшиви новини, а ние трябва да им противодействаме“, коментира председателят на МГЕРБ-София Ивайло Петков.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
558 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.02.08 | 12:53

1

младите кавалчета от герб , ще се молят за някоя службица , защото ако трябва да си вадят парите с акъл не стават за нищо.

2019.02.08 | 14:46

2

Да им предаде уроци как се лъже и краде ли ?

2019.02.11 | 13:29

3

Какво им е обяснил,как по лесно да се сдобият с апартамент,даден им безвъзмездно.Дали по такива въпроси ги обучават,как да са готови за властта

Добави коментар

Водещи новини