Изпълнени дейности и успешна година отчете началникът на отбраната 

  • 07 февруари 2019 14:39

  • 444
  • 1
Изпълнени дейности и успешна година отчете началникът на отбраната 
© Булфото (архив)

Независимо от съпътстващите ни трудности мога да заявя, че основните планирани дейности през годината са изпълнени, а резултатите от дейността ни са положителни. Това каза началникът на отбраната генерал Андрей Боцев в началото на представянето на годишния анализ на подготовката, войсковия ред и дисциплината в армията, днес в рамките на двудневната конференция на началника на отбраната в София.

Това ни дава повод да отчетем годината като успешна, добави ген. Боцев. Той посочи, че на днешния форум ще бъде предоставена обективната картина на състоянието на подготовката и дисциплината и ще бъдат определени основни направления за работа, свързани с наличните ресурси за 2019 година. 

На представянето на годишния анализ на подготовката, войсковия ред и дисциплината в армията присъстват президентът и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, министърът на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, висшият команден състав.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
444 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2019.02.07 | 18:00

1

Тоя генерал е втория фатмак в държавата след номер едно, Фатмака Радев.

Добави коментар

Водещи новини