Караянчева след приетите промени в НК: Това е удар срещу домашното насилие, благодаря за единодушието (видео)

  • 07 февруари 2019 10:49

  • 922
  • 3
Караянчева след приетите промени в НК: Това е удар срещу домашното насилие, благодаря за единодушието (видео)
© Булфото (архив)

Благодаря за единодушието, с което бяха приети промените в Наказателния кодекс. Това е удар срещу домашното насилие.

Това каза председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, след като депутатите приеха единодушно на второ четене промените в Наказателния кодекс. Припомняме, промените бяха внесени от Караянчева и целят справяне с проблема с домашното насилие над жени и деца. „Искам да благодаря на всички за единодушието, което постигнахме днес. Изключително важни промени, изключително важно послание към всички онези жени и деца, които са малтретирани вкъщи. Това е един удар срещу домашното насилие. Радвам се, че благодарение на работата на Правна комисия, благодарение на всички, които участваха в работната група, успяхме да постигнем този резултат. Това е стъпка в правилната посока“, каза тя.

"Убедена съм, че след като е постигнато такова единодушие, пред нас има възможност да работим в името на българските граждани единно. Да обменяме мненията си, да чуваме мненията на гражданските организации и да правим добро законодателство“, каза още председателят на парламента.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
922 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.02.07 | 12:40

3

EDIN MNOGO INTERESEN VAPROS...AKO YTRE NIAKOI PERYSTIA I SKIMNE DA PLATI DA IA PREBIAT I TRAGNE DA IZNYDVA NIAKOGO ZAKONA KAK STE DOKAJE CHE TIIA IZNYDVA ZA PARI? ....IZOB6TO MISLENI NEDOMISLENI...

QERTO

2019.02.07 | 12:29

2

Google вече плаща 23859-32746 долара на месец за онлайн работа от дома си. Аз съм много щастлив, защото трябва да печеля много пари у дома и съм получил 7642 долара на седмица. Не мога да повярвам колко е лесно, след като го изпробвах. всеки може да върши тази работа и да получава повече приходи онлайн в непълно работно време.

просто следвайте уебсайта......>>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m

2019.02.07 | 11:08

1

И какво от това ако потърпевшия не подаде сигнал ?

Добави коментар

Водещи новини