Областният предизборен щаб на ГЕРБ-София проведе поредното си заседание

  • 04 февруари 2019 17:23

  • 372
  • 0
Областният предизборен щаб на ГЕРБ-София проведе поредното си заседание
© ПП ГЕРБ

За поредна седмица се състоя редовно заседание на Областния предизборен щаб на ГЕРБ-София, предадоха от пресцентъра на партията.

На срещата присъстваха председателят на щаба и областен координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов, председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков, председателят на групата общински съветници от ГЕРБ в СОС Малина Едрева, зам.-председателят на СОС Николай Стойнев, народните представители от ГЕРБ Евгени Будинов и Тама Биков, както и общинските съветници от ГЕРБ Йоанна Драгнева, Ботьо Ботев, Зафир Зарков и Силвия Христова.

Членовете на Областния предизборен щаб на ГЕРБ-София отчетоха резултатите от работата на районните предизборни щабове до момента и обсъдиха предстоящите партийни мероприятия както до началото на кампанията, така и тези по време на нея. Едно такова събитие е гражданският диалог „Европа в нашия дом“, който стартира следващата седмица във Велико Търново, като една от неговите спирки ще бъде именно в София. Представителите на структурата на ГЕРБ в столицата бяха категорични, че тази платформа е отлична възможност гражданите да се запознаят с различни аспекти от приноса на европейската солидарност за развитието на страната. Те подчертаха, че именно европейските средства и подкрепата на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г към кмета Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и нейния екип са в основата на модерния европейски облик на София.

Всички присъстващи се обединиха около мнението, че най-голямото предимство на ГЕРБ е свършеното до този момент и затова ключово за крайния резултат ще бъде всички хора да видят голямата промяна, настъпила в София при управлението на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Novini.bg
372 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини