Румен Петков: ЕП задълбочава впечатлението за неспособност да отстоява демократични принципи и решения

  • 01 февруари 2019 16:51

  • 487
  • 2
Румен Петков: ЕП задълбочава впечатлението за неспособност да отстоява демократични принципи и решения
© АБВ

Европарламентът извърши брутално вмешателство във вътрешните работи на суверенната държава Венецуела, пренаписвайки изборния ѝ резултат за президент и определяйки кой е президент на суверенната държава според европарламента (неясно защо ЕП си мисли, че може да има такива функции).

Това се казва в официална позиция на председателят на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, която публикуваме без редакторска намеса.

"Но ме впечатляват поне още две неща:

1. Четиримата евродепутати на БСП са гласували по четири различни начина, изчерпвайки всички възможности – „за“, „против“, „въздържал се“ и „отсъстващ от залата“. Това идва да покаже, че или евродепутатите на БСП са в състояние на разпад, или са абсолютно неконтролируеми и не могат да отстояват политическа позиция;

2. Европарламентът е призовал да се освободят арестувани журналисти. Което, по принцип, е акт на стремеж да бъде защитена свободата на словото.

Къде беше европарламентът, когато убиха по най-бруталния начин журналиста Хашоги, разчлениха трупа му и го разхвърляха незнайно къде? И защо европарламентът продължава да задълбочава впечатлението за насаждане на двойни стандарти и за неспособност да отстоява демократични принципи и решения и се държи като гумен печат на братските Съединени щати.

ПП АБВ се обедини против двойните стандарти и с искане за силна, обединена, вдъхваща респект и уважение към себе си Европа. С такива гласувания европарламентът води до деморализация, отвращение към европейските институции, насаждане на евроскептицизъм и поощряване на националистически, част от които, чисто фашизоидни организации.

АБВ ще проведе своята битка да съхрани европейските ценности такива, за каквито се борихме преди 30 години, такива, каквито постигнахме през 2007 година и такива, каквито този състав на европарламента нарушава и обругава практически ежедневно".

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
487 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.02.01 | 17:01

1

A бе тоя няма ли лекари съпартийци, които да му помогнат! Тоя развива остра шизофрения с явни пристъпи на обществен Абсценц съпътстван с високочестотни циклофренни форми!!

Манев

2019.02.01 | 20:15

2

Той заедно с ментора си агент Гоце отдавна не са спменавали АЕЦ Белене. Сега се изправят на кътни зъби за да се докопат до евро парламента.

Добави коментар

Водещи новини