Милен Михов от ВМРО: Няма да се откажем от общия път за евролистата, хората не виждат основание за разделение

  • 01 февруари 2019 16:24

  • 412
  • 0
Милен Михов от ВМРО: Няма да се откажем от общия път за евролистата, хората не виждат основание за разделение
© Нова телевизия

Очаквахме, че така поднесения голям сигнал от Елена Йончева, ще засегне множество министри и министерства, а то засегна културата. Тези флашки и разговори пораждат съмнения, че информацията е стара и е пазена, а по-късно предадена на БСП. Вярваме, че Прокуратурата ще си свърши работата, а тя не е бухалка за управляващите. Това заяви доц. Милен Михов от ВМРО в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия. 

"Няма да се откажем от общия път за евролистата, хората не виждат основание за разделение. Тези избори имат огромно значение", каза още той по темата за евроизборите. 

"Правителството започна една голяма кампания за интеграция на ромите. ефектът ще се почувства след години. Още тази година близо 20 000 деца бяха върнати в училище. Имаме случаи, че в дадено училище се отчита, че много деца не посещават класовете и за това са сезирани местните власти, които са длъжни да наложат глоби, чиито резултат е 0", допълни доц. Михов за ромската интеграция. 

"Когато полицаите приложат закона върху ромите, които нарушават реда, се появяват някакви ромски организации. Те създават условия за автоцензура, а полицаите в много случаи са с "вързани" ръце", завърши темата доц. Милен Михов. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
412 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини