Гърневски към БСП: Вие сте една глутница ренегати, която нагло посяга към властта (видео)

  • 01 февруари 2019 11:23

  • 7650
  • 44
Гърневски към БСП: Вие сте една глутница ренегати, която нагло посяга към властта (видео)
©

Депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски изригна с люти обвинения срещу лидера на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в декларация от името на партията по време на парламентарния контрол в НС.

Той започна с припомняне на престъпленията, извършени от комунистическия режим, продължи със скандала, предизвикан от Елена Йончева и завърши с остри критики срещу Нинова.

„Днес на 1 февруари отбелязваме една от най-жестоките и най-черните страници от историята на България. На таи дата преди 74 години е извършено най-масовото произнасяне на незаконни смъртни присъди в страната. Червената коса е покусила живота на над 100 хил. човека“, каза Гърневски.

„Осъдените са разстреляни и заровени в общи ями на Централните софийски гробища. България е превърната в соцлагер“, допълни депутатът.

Той припомни, че през 2011 г. правителството на ГЕРБ с министър-председател Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е обявил 1 февруари за ден на признателност и почит към жертвите на комунистическия режим.

"Тази глутница ренегати с мръсните си пръсти посягат нагло и самоуверено посягат към властта. Зад тях е цялото творение на генерал Решетников, стои и президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. От уважение към гражданите ще припомним какво сте вие, г-жо Нинова. Похватът на вашата партия да боравите с ченгеджийски номера и измислени скандали, не е нещо ново. Хората още помнят лъжите ви за пропускането и настаняването на хиляди бежанци", заяви Гърневски. Той посочи, че Нинова е единственият партиен лидер, уволняван заради корупция.

По думите му тя е единственият лидер на партия, който си е позволил да звъни над 200 пъти на български следовател. Той попита лидерът на БСП дали ще има доблестта да каже истината по тези въпроси. Според него тя доказано не обича истината.

"Днешната декларация не е посветена на лъжите, а на истините, г-жо Нинова. Затова нека оставим настрани опита да изфабрикувате ало-измами. Вие на крехката 28-годишна възраст приватизирахте цяло държавно предприятие", продължи той. „След 1989 г. историята ни е до болка позната. Фалит на държавата, демагогското пребоядисване от комунисти в социалисти и разграбването на всичко онова, което по техния режим е построил угнетения български народ“, каза Гърневски.

"Вие сте единственият лидер на партия в тази зала, уволняван заради съмнения за корупция, което е може би реваншизмът ви спрямо уволнилия ви г-н Станишев", продължи бившият кмет на Пловдив.

Гърневски припомни и телефонните позвънявания на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за към следователката Шарланджиева за Красимир Фронтиера. "Спомняте ли си ген. Решетников, г-жо Нинова? Притискате съпартийците си за участие в ало-измамите. Втората политическа сила у нас се връща към най-гнусната част и всичко това заради пустата ви жажда за власт. Хората се умориха от лъжите ви и дано и вие се уморите някой ден", завърши Спас Гърневски.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7650 44

Свързани новини

Коментари 44

Добави коментар
замислете се

2019.02.01 | 13:07

32

Знае ли това същество смисъла на чуждицата „ренегат“ – явно не знае!
За негово сведение, „РЕНЕГАТ“, преведено на български език Е ИЗМЕННИК, ПРЕДАТЕЛ!

Ако бсп са ренегати(от „комунисти“ станали за една нощ социалисти), КАКВО Е ИНДИВИД, който на времето възпява комунизма, после СДС и накрая герб – НИЩО ПО ВЕЧЕ ОТ ТРИКРАТЕН РЕНЕГАТ(ПРЕДАТЕЛ), КОЙТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА „ГЪВКАВАТА“ СИ СЪВЕСТ УСПЕШНО СЕ КАТЕРИ ПО ЙЕРАРХИЧНАТА СТЪЛБИЦА! Време е, вече, да мисли за следващо пребоядисване!

Погледнете този добре охранен индивид.(добре изхранват в герб ренегатите)
И не е само той, от тази пасмина са и антон тодоров и тома биков и още много „конюнктурно актуализирали“ се! Без малко, да пропусна шефа на „шайката“(по а. а.) и подгласника му!

п.п. Подло ще е да ме изтриете – ТОВА СА НЕОПРОВЕРЖИМИ ПУБЛИЧНИ ФАКТИ!

Бай другарю

2019.02.02 | 22:21

44

Какво означава кулак според теб и народен изедник,класов враг на народа.Ако не предадеш всичко което притежаваш ,даже и хляба са вземали за да те принудятда се подчиниш и въпреки това не се предаваш се произнася комунестическия изрод без съд В името на народа те осъждам на смърт.Та се питам кой от днешните другари социалисти е завещал богатсвото си на бедните пенсионери на болните дечица. Кой Никой и няма да има такъв от столетницата.А убиха стотици хиляди българи уж заради това.Тия днешните комунисти -социалисти като какви да ги определяме. Аз комсомолеца по принуда закърмен с идеите на комунизма тези наши другари които измениха на идеите на комунизма ги осъждам на смърт

Умник Гюро

2019.02.01 | 22:42

43

"Комунист" е престъпна дума в българския език. Значенията на думата са "убиец, изверг, терорист, сатанист".

ъгж

2019.02.01 | 14:01

39

Забранете на простаците да гласуват и герб сама ще падне!

2019.02.01 | 20:28

42

Той не може да чете вие му говорите за статистика.

2019.02.01 | 14:27

41

за ГЕРБ гласуват млади и образовани хора! А за БСП и ДПС гласуват само изкуфели пенсионери, турци и цигани, и това са факти. Ако не ми вярваш погледни официалните следизборни статистики.

2019.02.01 | 14:26

40

защо всички отрепки мразят Гърневски? и защо всички отрепки не харесват истината?

2019.02.01 | 13:33

38

БРАВО ПАВЛИНА !! Много добре си го описала тоя "демократ "

Илия

2019.02.01 | 13:30

37

Гърневски е подъл хамелеон до в4ера пишеше поети4ни оди и възхвали за БКП(БСП) и се кълнеше във вярност на БКП-БСП ?!?.и за него комунизма бе спасението на народите ?! А сега си пребоядиса задника и стана зъл лицемер хамелеон ! За него важи девиза Аз съм от таз която е на власт долу продажник зъл Вън от Пловдив и от БГ !!! 4ервената книжка е в джоба му както и на 50 на сто от герб !!! Но има видьов ден за този лицемер и хамелеон Хмммъъ?? !!!?долу долу!!!.....

2019.02.01 | 13:27

36

БСП СА АНТИБЪЛГАРИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ТЕРОРИСТИ!

2019.02.01 | 13:24

35

Големия проблем че историята се повтаря ! На 9 септември 1944 г много голяма част станаха активни борци против капитализма и фашизма , а на 10 ноември 1989 година същите тия станаха големи " анти - комунисти " и 'демократи" или техните синове , дъщери и внуци . БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!

someone

2019.02.01 | 13:20

34

Хахах ренегата дето се гуши с власт и съсипа Пловдив сега ми ръси морал , я пътя тъпак

Избиpaтeл нa ГEPБ

2019.02.01 | 13:19

33

Aз cъм гepбepacт дeбилeн и иcкaм caмo мaфиятa ГEPБ дa кpaдe! Йончева, Нинoвa и Pумeн кaмъни дa чукaт в Бeлeнe! Aз cъм гepбepacт бeзумeн и иcкaм мaфиятa ГEPБ вeчнo дa e нa влacт, зaщoтo кaтo cъм мaлoумeн, нe пpизнaвaм дpугa шaйкa дa кpaдe cъc нac!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини