Андрей Райчев: Мачът БСП - ГЕРБ загрубява

  • 31 януари 2019 10:15

  • 1963
  • 6
Андрей Райчев: Мачът БСП - ГЕРБ загрубява
© Булфото (архив)

БСП и ГЕРБ са дълбоко уверени в победата си – свидетели сме на остър политически мач, който загрубява. Това каза в интервю за "Фокус" социологът Андрей Райчев.

Той добави, че шансът БСП да спечели изборите през месец май се увеличава. От друга страна атаките на ГЕРБ и персонализирането на говорителя на "БСП за България" Елена Йончева са грешни. Козът, с който се цака всичко в тази държава, са корупционните обвинения, уточни Райчев. А кой печели от "корупционното разширяване" – отговорът е БСП, коментира социологът.

По традиция трябва да се критикува лидера, трябва да се критикува линията, левите на власт, това са класическите аргументи, че ДПС ще се върнат и т.н. – това всичко е говорено и ГЕРБ винаги го говори. В момента ГЕРБ персонализира и центрира върху Йончева. Внесоха срещу нея обвинение, непрекъснато говорят, че тя е лоша, като пропускат много простия факт, че така само усилват думите ѝ, защото вниманието на публиката е привлечено върху нея и тя не се оправдава, не разказва за себе си, не снема имунитета си. При нея е по-лесно, защото тя е журналист човек, не е харчила обществени пари и т.н и нейните думи страшно се усилват, поясни социологът.

Андрей Райчев каза още, че в следващия европарламент ще влязат ГЕРБ, БСП и ДПС, но по интересно е, какво ще се случи със замисъла на Слави Трифонов, който със сигурност ще разбърка картите. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1963 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Умник Гюро

2019.01.31 | 15:32

6

Крадла Йончева е сериална крадла и измамница с народни пари. Тя ще бъде пожертвана от БКП/БСП-терористи, за да прикрие другите по веригата след нея: които са много по-големи риби от нея. Никой няма да се учуди, ако Крадла Йончева бъде ликвидирана от собствените си другари-терористи.

boiko

2019.01.31 | 15:02

5

Drat mirizliv oligofren komunist,gladen idiot.

2019.01.31 | 11:24

4

Г-н Райчев
Йончева е участник в ограбването на Българските граждани чрез източването и фалирането на КТБ. Това бе обявено за един от най-големите грабежи и корупционни схеми не само за България, а и за Европа.Неоспорим факт е, че тя е взела и оползотворила за собствени нужди тези пари.За Банов предстои да научим дали изобщо има такъв факт.

Кънчовците

2019.01.31 | 11:01

3

Слави Трифонов щял да разбърка картите :) Тоя улавия Райчев, с вълненото пуловерче от соца, отдавна е изплискал легена. Да вземе да се гръмне най-накрая, ама преди това да обясни как се става от социолог - милионер, притежател на голф игрище.

Цвъко

2019.01.31 | 10:57

2

Новото политическо шоу "Подслушвай с Цвък" стартира скоро. Победителят ще получи апартамент по избор от колекцията на Молитвата

опорна то4ка

2019.01.31 | 10:32

1

Майстор на бързото внушение е Андрюша-та тролчета изроди мои, не прикривайте възхищението си от него !! Няма такъв мач. БСП са крадци и нищоправци, и нормалните хора не им обръщат внимание, за това се репчат мач да играят, уж че са на нивото на ГЕРБ. Райчев много умело боцка дяволи в главите на хората

Добави коментар

Водещи новини