Деница Златева: Утре Елена Йончева ще разгласи нова порция корупционни сделки

  • 28 януари 2019 07:47

  • 3106
  • 5
Деница Златева: Утре Елена Йончева ще разгласи нова порция корупционни сделки
©

До 15 март Националния съвет на БСП ще реши кой да е водач на листата за Eвроизборите. Спазваме процедурaта. Очаквам да имаме една много силна листа. Най-важно е какви политики ще отстояваме. Това каза зам.- председателят на левицата Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското в ефира на БТВ.

„ГЕРБ са царе да пускат фалшиви новини по адрес на БСП. БСП от пет месеца е на терен. "Визия за България стана бранд на партията. БСП е много по-силна и с по-голямо доверие отпреди. Фактът, че БСП и ГЕРБ са с изравнени позиции е предупредителен сигнал“, каза тя.

Златева коментира и обвинението срещу журналистката Елена Йончева. „Обществото стои зад Елена Йончева. Пет години след започналото разследване за източването на КТБ, прокуратурата решава да повдигне обвинение. За нас процесът е политически и стоим твърдо зад нея. Утре Елена Йончева ще разгласи нова порция корупционни сделки. Тя разполага с документи, а финансирането е направено по банков път. За нас няма нищо притеснително. Това нито ще сплаши Йончева, нито ще постави БСП в ъгъла“, увери тя.

Златева отказа да съобщи дали ще бъде в листите на БСП за евроизбоирите.

„Президентът е коректив на всяко едно управление. Независимо от различията трябва да има уважение. Явно някои хора трудно преглъщат по-високия рейтинг на президента“, коментира Златева институционалната криза.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3106 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Темида

2019.01.28 | 11:38

5

Тези които днес застават зад гърба на крадците с цел подкрепа утре ще са политически трупове след произнасяне на присъдите

Умник Гюро

2019.01.28 | 10:16

4

Тази комунистическа баба крадеше и живееше от спестяванията на българския народ десетилетия наред... Спеше в петзвездни хотели по света, претендирайки, че прави филми по фронтовите линии. Последните и подвизи бяха източените милиони от КТБ в офшорни компании с нейно участие в управителните съвети. Да не говорим, че си е изписвала всеки месец по 12 000лева заплати. Крадла Йончева е сериална измамница и лъжкиня като всеки истински болшевик. Анатема.

Умник Гюро

2019.01.28 | 10:09

3

Лекарството е ясно: незабавна забрана на БКП/БСП-терористи. Курнелия Импексова, Крадла Йончева, Пелтек Стойнев и цялата им престъпна шайка да се пратят в урановите мини, къде поне с труд да допринесат за благото на българския народ.

Странно

2019.01.28 | 08:35

2

Аз не знам защо се напъват да вземат властта. Хората го казаха на изборите и трябва да уважат мнението на суверена. Да изчакат и ще видим кой кум, кой сват.

Златен кенеф

2019.01.28 | 08:21

1

Злобната бабушкера за всеки случай да си приготви торбичката с най-необходимото за ареста , да не вие после като " колежката " си Банева !!

Добави коментар

Водещи новини