Кметът на Стара Загора разкри какво трябва да направи ГЕРБ, за да спечели предстоящите избори

  • 27 януари 2019 18:23

  • 3207
  • 11
Кметът на Стара Загора разкри какво трябва да направи ГЕРБ, за да спечели предстоящите избори
© Кадър - Канал 3

Правя си равносметка и се уча от грешките си. В политиката трябва да внимаваш, защото има много мини и можеш да стъпиш на някоя от тях. Всеки от нас трябва да си прави равносметка. За мен последната такава беше, че отделих делата, които заведох за обиди във Фейсбук. Бях се подвел и прецених, че това не е правилно. Опозицията обича да дразни и аз се подведох, но важното е, че после взех правилното решение.

Това каза в предаването "Беновска пита" по Канал 3 кметът на Стара Загора Живко Тодоров. "Според мен при обществените поръчки не трябва винаги да се търси най-ниската цена. Трябва да се търси най-изгодната от икономическа гледна точка оферта. За мен фирми, които изпълняват некачествено или провалят европроекти, не трябва да участват в обществени поръчки. Демокрацията трябва да бъде дотам, докато не засяга и застрашава личната свобода на другите хора. Демокрацията не трябва да създава предимства за дадени хора и неудобства за други. Аз мога да се похваля, че в Стара Загора има над 130 съборени незаконни постройки. Това се е случило в много малки общини. Сега през пролетта ще съборим още над 80 постройки и говорим не за колиби, а за масивни постройки. Демокрацията трябва да гарантира спазването на закона от всички. Срещу мен се повиха поредните фалшиви новини, че в Стара Загора е изникнало циганско гето и общината не правела нищо. Това гето е изникнало далеч преди аз да стана кмет. Интеграцията няма как да се случи с отпускането на пари. Мога да дам пример в Стара Загора. Там един човек си вдигна палат с отпуснатите пари за интеграция, като твърдеше, че това е ромски център. Аз винаги съм спазвал закона. Когато започна събарянето на незаконни постройки в Стара Загора, опредлени медии започнаха да обясняват как този кмет е лош човек и оставя хората без подслон, а аз просто спазвах закона. За да получа нов мандат, трябва да бъда смирен и да изпълня обещанията си. ГЕРБ трябва да покаже, че има справедливост, защото хората страдат и имат усещането, че никъде няма справедливост. Със сигурност не е справедливо циганите да си строят незаконни къщи. Аз призовавам своите колеги от ГЕРБ от всички градове да не се подават на спекулации и манипулации, а да спазват закона" ,категоричен беше Живко Тодоров.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3207 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2019.01.28 | 04:30

11

СМЕШЕН САМОЗАБРАВИЛ СЕ ,НАГЪЛ КЛОУН.ТРЪГНАЛ ДА СЪДИ ,КОЙТО ГО КРИТИКУВА.МИ ТОГАВА ЗАЩО СИ СТАНАЛ КМЕТ БЕ ,МУХЛЯК?СТОЙ СИ НА СЕЛО И ПАСИ КОЗИТЕ И КРИТИКИТЕ РЯЗКО ЩЕ НАМАЛЕЯТ.СМЕШНИК.

Агамемнон

2019.01.27 | 21:46

10

Затова ли съгражданите ти са те кръстили Живко Крадливко...

Олигарх от БСП

2019.01.27 | 21:43

9

Господа от БСП,че най големите олигарси са от вашета партия. Вие сте слепи да прогледнете как вашите лидери участваха в ограбването на държавата. Няма нищо по смешно от това крадеца да вика дръще крадеца. Но понеже искате отново да има братко и батко,спиране на еврофондовите и шуробаджинащина сега преди изборите се правите на ангели. Но българския народ не е с къса памет както ви се иска на вас господа . Вместо да почнете да правите наистена градивна критика на управляващите вие се чудите какво да излъжите,че видиш някой може да ви повярва. Защото когато е силна опозицията са силни и управляващите. Тогава ние българите ще започнем да живеем добре. Но впрочем лидерите на БСП искат те да живеят добре,а народа да мизерства. Нали техните банкови сметки ще набъбват в чуждите държави,а народа да се спасява.

Arcadium

2019.01.27 | 21:14

8

Палячо.

Умник Гюро

2019.01.27 | 18:32

2

Лекарството е ясно: незабавна забрана на БКП/БСП-терористи. Курнелия Импексова, Крадла Йончева, Пелтек Стойнев и цялата им престъпна шайка да се пратят в урановите мини, където поне с труд да допринесат за благото на българския народ.

Незабравка

2019.01.27 | 20:37

7

Вечна им памет!!!на Гражданите за Единично Разграбване на България!

ПОМИЯРСКИЯ ТРОЛ -ГЮРО

2019.01.27 | 19:54

5

Е МОДЕРАТОРА .ГАДНИ БОКЛУЦИ СТЕ.

2019.01.27 | 18:28

1

ТРЯБВА ДА ЗАЛИЧИ БЕСЕПЕ

също

2019.01.27 | 19:56

6

така ГРОБ,ТУРСКАТА ПАРТИЯ И ЦЯЛАТА КРАДЛИВА ВЪРХУШКА,КОЯТО РАБОТИ СРЕЩУ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ.

Кика

2019.01.27 | 18:50

4

Браво комплименти на тоя кмет

Живко Мартинов Суджука

2019.01.27 | 18:49

3

Трябва да натискаме малкия бизнес и всеки който се опитва да изкара 2лв по честен начин. И да обслужваме и ближем гъза на олигарсите. Планът върви добре младите се изнасят, циганите са с нас, пенсионерите по селата са набити и послушни. Да живее ГЕРБ!!!

Добави коментар

Водещи новини