Атанасова: Йотова сякаш има по-сериозна институционална тежест от Радев

  • 24 януари 2019 16:41

  • 3074
  • 17
Атанасова: Йотова сякаш има по-сериозна институционална тежест от Радев
© Кадър: Нова телевизия

Политическият опит, който има ГЕРБ, говори в посока, че винаги преди избори социолозите дават различни оценки. Виждали сме прогнози, които говорят за това, че ГЕРБ изпуска първата позиция, но това се опровергава винаги във вечерта на изборите. Това заяви народният представител от ГЕРБ Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, в студиото на "Плюс-минус" по Нова телевизия във връзка с минималната разлика, която делят с опозицията по данни на различните социологически агенции.

,,При провежданите досега Евроизбори никога не е имало някаква сериозна избирателна активност. За голяма част от хората тези избори са по-отдалечени, но се надявам всички да разберат, че Европа е във всеки български дом и ще бъдат доста по-заинтересовани и ще излязат да гласуват'', посочи Атанасова.

,,Нашият опит е показал, че структурите ни са в кондиция. Ние всяка седмица се срещаме с нашите избиратели, така че не мога да кажа, че има проблем в структурите по места. Да, по време на Националното ни събрание премиерът Борисов имаше критика, но я отчитам като градивна. В ГЕРБ си служим с най-силното оръжие и това е истината. Премиерът дефинира много ясно целта и посоката и беше искрен'', коментира още тя и допълни, че към края на месец февруари ще станат ясни номинациите на ГЕРБ за евродепутатии.

,,Номинираните ще са хора с достойнство, като сред тях ще има и нови лица'', каза Атанасова.

,,Проблемите в малката коалиция не касаят управленската програма. Всяка партия има своя програма, а ние имаме управленска програма, която след сериозен дебат между нас и Патриотите е приета и се изпълнява. Вярно е, че има някои разминавания относно новите изтребители между ГЕРБ и Обединените патриоти, но този въпрос не е заложен в подписаната управленска програма'', поясни още тя.

,,Активността на президента я разглеждам по няколко направления. Той изпълнява своето право да налага вето, но забравя друго свое право, а именно свикването на Консултативния съвет по национална сигурност. Това означава, че или няма никакви проблеми в държавата, или покрай усилията му да налага вето след вето пропуска другите си ангажименти по Конституция. В този смисъл вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , сякаш има по-сериозна институционална тежест от Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на'', сподели Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

,,Елена Йончева беше в ролята на журналист до момента, когато беше избрана за народен представител. За нея вече трябва да се говори като политик, а не като журналист. Но наистина не разбирам защо цялата БСП се опитва да създаде различен имидж на българската прокуратура, която работи в името на българската държавност. Защо се пришиват такива епитети като „поръчкова прокуратура“? При нас нещата са ясни – има ли съмнения за каквото и да е, процедираме по един начин и сме последователни'', коментира Атанасова случая с повдигнатото обвинение за пране на пари на Елена Йончева.

Последвайте канала на

Владимир Василев
3074 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар

2019.01.24 | 21:29

17

деса поетеса на герб метреса.

2019.01.24 | 21:27

16

ей тия боклуци ни управляват.

Умник Гюро

2019.01.24 | 21:06

15

Ами тя, рижавата свиня Илияна Йотова, е нормално да има по-голяма институционална тежест: нали затова се угоява вече две години в президентството!

Кънчо пут...

2019.01.24 | 20:25

14

Taa je kypBa oT cekage!

2019.01.24 | 20:06

13

Десо колкото и да се натягаш Никога повече няма да бъдеш министър. Винаги ще си бъдеш прелъстена и изоставена

2019.01.24 | 20:03

12

Тъпа , по -тъпа , най - тъпа дуловската пача

2019.01.24 | 20:02

11

БОЖЕ ПРИБЕРИ СИ ВЕРСИИТЕ !!!

Умник Гюро

2019.01.24 | 20:00

10

AZ SYM GERBAWO LAJNO !!

MAIOR KOSTOV

2019.01.24 | 19:26

9

DESO MA TI SI NAI GROZNATA V CELIA PARLAMENT,SKRIISA NIAKADE.

гост

2019.01.24 | 19:12

8

Плевнелиев по добър президент ли беше от Радев или просто беше удобен за вас,а вие се смятате за богове и не търпите някои да ви критикува, да казва публично как България е на дъното по всички показатели в ЕС

Добави коментар

Водещи новини