Румяна Бъчварова: ГЕРБ е с крачка пред опонентите си

  • 23 януари 2019 17:49

  • 1030
  • 7
Румяна Бъчварова: ГЕРБ е с крачка пред опонентите си
© БТВ

Самокритичният тон на Борисов по отношение на партията е обичаен и показва един реализъм за това какво се случва. Партията има 96 000 члена и това не е маса от хора, която лесно може да се управлява, каза в предаването "Лице в лице" по БТВ Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св., началник на кабинета на премиера.

Борисов прояви самокритичност и след голямата изборна победа на ГЕРБ през 2009 година, когато каза, че проблемът на ГЕРБ е в самия ГЕРБ. Нищо по-различно не каза и този път. Ние имаме опоненти и във всеки един момент, за да докажем че сме прави, трябва да имаме силата и компетентността да им отговаряме, заяви Бъчварова.

Тя коментира и социологически проучвания, които показват доближаване на позициите на ГЕРБ и БСП. Доближаване на позициите имаше и преди две години на парламентарните избори. В българската история няма друга партия, която да е управлявала толкова дълго и е нормално да има недоволни, да има протестен вот. Истинският резултат се оформя в хода на кампанията и е много важно всяка партия да успее да даде мотив на избирателите да гласуват за нея. Мисля, че в това отношение ГЕРБ е с крачка напред пред опонентите си. Всички виждаме резултатите от управлението – всички вървим по улиците, дишаме въздуха. По време на европредседателството показахме, че имаме смелостта да отстояваме приоритети. България в момента има много висок авторитет в европейски контекст. Всичко това са поредица от причини, които могат да накарат избирателите да излязат и да гласуват за ГЕРБ на европейските избори, коментира началникът на кабинета на Борисов.

С конференцията в неделя показахме защо българските избиратели могат и трябва да гласуват за ГЕРБ – защото това носи смисъл за страната и за живота на всеки един български гражданин. Износването в политиката е неизбежно, но нека не забравяме, че въпреки износването, ГЕРБ има лидерска позиция. Борисов каза, че знае какви са проблемите на партията и проблемите на управлението. Въпросната алегория с червената и синята лампа означава - ако нямате морал и съвест да работите както трябва, спрямо вас ще бъде приложен законът както трябва, посочи Бъчварова.

При европейския вот всички трябва да гласуваме за България и не би трябвало да се правят спекулации, за да се търсят изборни ефекти, каза още Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св..

 

Константин Тодоров
1030 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2019.01.24 | 05:03

7

ТАЗИ ДЪРТА ШАНТОНЕРКА НЕ ЖИВЕЕШЕ ЛИ НА СЕМЕЙНИ НАЧАЛА С КРАДЕЦА ОТ НДК БОРШОШ?

ii

2019.01.23 | 21:06

6

За тази нашествениците бяха мигранти.И тя май подкрепяше Истанбулската конвенция

Оцелял българин

2019.01.23 | 19:04

5

На крачка е пред опонентите си и на ръба на пропастта.

да бе

2019.01.23 | 18:05

4

Най некадърния мвр шеф, някога, изакала много неща през устенцата си, като например "димитър желязков е честен и почтен бизнесмен..."

2019.01.23 | 18:03

3

Ти да видиш !!

2019.01.23 | 18:00

2

Алъш - вериша започна . Идват избори

2019.01.23 | 17:57

1

Тая от канал изпълзя ?

Добави коментар

Водещи новини