Александър Сиди: Лидерското говорено през медиите не е правилно, но се случва

  • 23 януари 2019 16:25

  • 433
  • 2
Александър Сиди: Лидерското говорено през медиите не е правилно, но се случва
©

Последните две години вместо да седнем и да си говорим, някой от партиите излиза по медиите и казва как всичко е ужасно и видите ли, разпадаме се. Това коментира Александър Сиди от ВМРО, в предаването “Плюс Минус” по Нова тв.

Аз и други колеги не смятаме, че това е начинът да се води политика, каза той.

По думите му  патриотичното пространство в България има едни и същи идеи и съвсем логично е да има сходни точки в програмата. Важно е да ги изпълним до края на мандата си, коментира депутатът.

Според него  откакто министър на отбраната е Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността темата за българската армия винаги е била на дневен ред. В превъоръжаването на българската армия една много малка част са самолетите. Говорим за скандала със самолетите, но 2/3 от тези пари ще останат в България да се произвеждат бойни машини, посочи той.

Досега в каквито и скандали да сме влизали, въпреки това продължаваме да сме заедно. Разговори с други субекти не водим извън коалицията, допълни Сиди.

За съжаление продължаваме да си говорим чрез медиите, но никога не сме имали личностни порблеми. Лидерското говорено през медиите не е правилно, но се случва, каза Сиди. Той коментира и предложението за данък лукс. 31 обекта притежават около 3 милиона декара земеделска земя, тя не се облага с данък. Това е един изключително сериозен ресурс, който може да влиза в българските общини. Става думи за хора, които притежават земя над 30 000 декара, допълни той.

Последвайте канала на

Нора Виткова
433 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ббб

2019.01.24 | 10:08

2

чифута пак раздава акъли....

ПАТРИОТ

2019.01.23 | 17:43

1

Вие не разбрахте ли че нищо не става от вас освен това че излъгахте избирателите и се прегърнахте с гербавите

Добави коментар

Водещи новини