От НФСБ отговориха на "Атака" за проваленото заседание

  • 22 януари 2019 21:27

  • 1710
  • 1
От НФСБ отговориха на "Атака" за проваленото заседание
© Булфото (архив)

От ръководството на НФСБ разпространиха позиция относно твърдението на партньорите им от "Атака", че по тяхна вина не се е състояло заседанието на парламентарната група на Обединените патриоти.

Публикуваме становището им без редакторска намеса:

По повод изявление на ръководството на партия "Атака" за непроведено заседание на парламентарната група, уж по вина на НФСБ, ръководството на ПП НФСБ заявява:

Заседанията на парламентарната група не са редовни, а се организират епизодично по решение на прeдседателя на групата Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

За провеждането на заседания на ПГ „Обединени патриоти“ председателят на парламентарната група съобщава на секретариата, който уведомява депутатите по телефона или чрез SMS. За заседанието на 22.01.2019 г. не са уведомени нито секретариата, нито депутатите - голяма част, от които са от провинцията.

От партия „Атака“ не е присъствал никой - за кратко е дошъл Десислав Чуколов с екип на телевизия „Алфа“, като е напуснал стаята на групата ОП веднага след приключване на снимките.

ПП НФСБ определя съобщението от ръководството на "Атака" като некоректно и подвеждащо медиите. За съжаление, проблемите в организацията и ръководството на парламентарната група видимо очакват своето решаване.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1710 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.01.23 | 08:53

1

циркаджии руски ибрикчии

Добави коментар

Водещи новини