Фандъкова: Да не допускаме направеното да бъде игнорирано (снимки+видео)

  • 20 януари 2019 12:19

  • 690
  • 4
Фандъкова: Да не допускаме направеното да бъде игнорирано (снимки+видео)
©

„Изправени сме пред засилващ се популизъм от всички страни, придружен с груби манипулации и откровени лъжи“, заяви кметът на София и зам.-председател на ПП ГЕРБ Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска по време на Национална предизборна среща на ПП ГЕРБ, предаде репортер на Novini.bg.

„Само след по-малко от четири месеца ние ще се изправим пред съграждани си, за да поискаме отново доверието им на изборите за ЕП, а малко по-късно и на местния вот“, напомни Фандъкова.
„За мен не е важно кой от нас ще бъде евродепутат, кмет или общински съветник, единственият важен въпрос е дали ще покажем на хората, че сме си свършили работата и че правим живота им по-добър, дали можем да ги убедим, че имаме опита, знанията и ясните планове да работим и да се трудим за тях“, каза тя.

Трябва да сме честни с всички - какво успяхме да направим и какво не и къде сбъркахме, какво можем по-добре и как ще продължим, заяви Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

 

Тя напомни как София с бързи темпове се променя и даде за пример метрото, новите екологични автобуси, обновените булеварди, новите детски градини, училищата. „Всички те не са на ГЕРБ, а те са на хората. Ние работихме много и вложихме огромни усилия, за да постигнем тези резултати“, посочи тя.

„Затова сега не бива да допускаме направеното да бъде игнорирано и един пропуск да се лепи върху стотици обекти и една мантра да обезкуражава всички. Ние можем да кажем къде беше преди 10 години и къде е днес“, подчерта Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Последвайте канала на

Десислава Станева
690 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.01.20 | 21:46

4

ТАЯ Е ГОЛЯМА МИЖАТУРКА НА ГРОБ

Давам 100 000лв

2019.01.20 | 13:40

3

Всичкое което имам изгубил съм 200 000 преди да събера пак тези 100 000 но ги давам за една нощ с ФЪНДЪКОВА или МАНОЛОВА КЕШ

2019.01.20 | 13:23

2

Свърши си работата Фандъкова с безбройните далавери

2019.01.20 | 13:21

1

Фандъкова , защо не си гледаш здравето а се занимаваш с тая мафиотска партия ???

Добави коментар

Водещи новини