Каракачанов: Евроизборите ще бъдат индикатор за стабилността на малката коалиция

  • 18 януари 2019 13:02

  • 1088
  • 4
Каракачанов: Евроизборите ще бъдат индикатор за стабилността на малката коалиция
© Булфото (архив)

Евроизборите ще бъдат индикатор за стабилността на малката коалиция. Това обяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността в Казанлък.

Той подчерта, че очаквал подкрепа при избора на боен самолет от своите партньори.

Министърът на отбраната заяви, че има проблеми при охраната на военните обекти в страната. Има изработена концепция, която определя кои обекти да се охраняват от фирмата на Министерството на отбраната и кои от частна фирма. Предишното решение за охраната на общо дванадесетте обекта е взето от Съвета на командването на силите, посочи вицепремиерът.

На въпрос дали е необходимо да имаме министър от ромски произход, Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността каза, че в българската Конституция няма етнически малцинства. По думите му средствата за финансиране на ромската интеграция през последните години не са дали необходимия ефект. Като пример посочи 2013 г., когато е имало 380 непълнолетни майки, а през 2017 г. те са 3300. България е разделена на две - едната част учи и работи, а другата има само права, а не задължения.

Вицепремиерът Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността е в Казанлък по повод честването на 130 години от сформирането на 23-ти пехотен Шипченски полк.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1088 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
БгEXIT

2019.01.18 | 13:30

1

БЪЛГАРИЯ до сега е без тези съмолети,можем да продължим и така както сме,какво ще се промени като ги купим тия 2 адски скъпи съмолетич,нищо.
Не вкарваите българския народ пак в дълг КТБ ни стига.4 миларда заради ДПС ще връщат и внуците ни,молави аиде на не връщаме още 2 миларда заради патриоти

ХА ХА ХА ХА

2019.01.18 | 13:31

2

Не разбрахте ли че с тъпата ви коалиция с която излъгахте избирателите си и се прегърнахте с гербавата мафия с вас е СВЪРШЕНО !!! Отивате на политическото бунище и това вече е факт

2019.01.18 | 13:35

3

Една лъжа повтаряна 100 пъти може да стане истина !!! За по сигурно я повтаряйте 1000 пъти !

2019.01.18 | 13:37

4

Тия глупаци вече отиват в забрава като СДС, НДСВ , Реформатори и подобни други

Добави коментар

Водещи новини