Цветан Цветанов: Бъдете любознателни и ежедневно се обогатявайте и развивайте нови умения

  • 17 януари 2019 14:00

  • 207
  • 1
Цветан Цветанов: Бъдете любознателни и ежедневно се обогатявайте и развивайте нови умения
© Фейсбук/ Цветан Цветанов

Бъдете любознателни и ежедневно се обогатявайте и развивайте нови умения. Ако още отсега положите добра теоретична и практическа основа в образованието си и изберете подходяща среда за себе си - бъдещето пред вас ще е светло. Това посъветвах днес ученици от Професиналната гимназия по механоелектротехника в гр. Троян. Те посетиха Народното събрание по покана на депутата от ГЕРБ Иван Миховски.

Това написа председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“ .

"По време разговора директорката на училището Радка Бончевска ми сподели, че образователната инфраструктура в община Троян не е в добро състояние, като изключение прави единствено нейната професионална гимназия. Оказа се, че ПГМЕТ е спечелила два проекта за модернизация на материалната база и за да бъде завършен новият облик на учебното заведение, остава да бъдат ремонтирани покривът и двете спортни площадки. В тази връзка и аз, и г-жа Бончевска проведохме телефонен разговор с министър Вълчев и той се ангажира със съдействие.

Пред младите хора депутатът Иван Миховски изтъкна, че случващото се в ПГМЕТ е доказателство, че държавата осигурява финансиране за всички общини, включително и за такива като Троян, където не управлява ГЕРБ. Директорката Бончевска се съгласи с думите на колегата от ПГ на ГЕРБ и добави, че благодарение на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г гимназията има необходимото оборудване, за да развива професионални умения в своите възпитаници.

В края на нашата среща подарих две енциклопедии на отличниците Йордан и Никола, като им пожелах сегашните им успехи да са само началото", написа още той.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
207 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
От дек на дек!?От кадя на кадя!?

2019.01.17 | 19:56

1

Друго си е да си завръшил помощно училище с отличен.

Добави коментар

Водещи новини