Емил Караниколов: В момента има мандат на НС за закупуване на изтребител, а не сделка

  • 17 януари 2019 08:41

  • 594
  • 3
Емил Караниколов: В момента има мандат на НС за закупуване на изтребител, а не сделка
©

Българската армия трябва да има самолетите F-16. Имам пълно доверие на експертите. Нека им се доверим. Това каза министърът на икономиката Емил КараниколовЕмил Караниколов Емил Караниколов е министър на икономиката. Роден е на 3 юни 1980 г. През 2001 г. завършва право в в ефира на БТВ.

"Американското правителство е готово да влезе в преговори. Това е тема, която обществото следи, няма как да остане скрито-покрито", разкри той.

"В момента има мандат на НС за закупуване на изтребител, а не сделка. В преговорите ние ще настояваме за закупуване на F-16, доставка на резервни части, за ремонти и други неща. Впоследствие НС е органът, който ще вземе крайно решение. Сигурен съм, че новите изтребители ще летят в България", допълни министърът на икономиката. 

Министърът коментира решението да бъде спряно изграждането на втори лифт в Банско. "Хората, които искат да инвестират в ски туризма ще са недоволни. Решението на съда за Пирин трябва да се изпълни", смята Караниколов.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
594 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ХА ХА ХА ХА .

2019.01.17 | 10:50

3

Представете си че Турция ни нападне с техните 600 самолета и ние с 8 ги побеждаваме и Ердоган се моли за мир !! 2 . С ядрените заряди които носят нападнем Русия и сравняваме със земята Кремъл . Можем единствено на Гергьовския парад да си ги показваме . Всичко друго е смях

2019.01.17 | 10:22

2

ВРЕМЕ Е ДА ПОДАВАШ ОСТАВКА, АТАКАДЖИЙСКО ТВОРЕНИЕ

2019.01.17 | 09:53

1

На времето сърбите начело с Милошевич бяха машите с които ски центъра на Югославия ,Сараево, бе ликвидиран за да не е конкурент на западните ски центрове. Сега в България това направиха зелените на западна издръжка с помощта на нашите съдилища....

Добави коментар

Водещи новини