Депутатите започват работната седмица с дебати за новия боен самолет

  • 15 януари 2019 18:11

  • 411
  • 3
Депутатите започват работната седмица с дебати за новия боен самолет
©

Парламентът ще обсъди утре проекторешение, свързано с Актуализирания проект за инвестиционен разход "Придобиване на нов тип боен самолет".

Това предвижда проектопрограмата на Народното събрание за тази седмица. С документа се възлага на министър-председателя да създаде организация и преговорен екип за изготвяне на проект на международен договор и провеждане на преговори с правителството на САЩ за придобиване на нов тип боен самолет.

Очаква се след това депутатите да обсъдят върнатия от президента Закон за изменение и допълнение на Наказателния кодекс.

За четвъртък се предвижда първо четене на промени в Закона за защита от вредното въздействие на химическите вещества и смеси, както и ратификация на Протокола за присъединяване към Споразумението за търговия между ЕС и неговите държави членки, от една страна, и Колумбия и Перу, от друга страна, с оглед на присъединяването на Еквадор.

В петък се очаква депутатите да разгледат на първо четене Законопроект за социалните услуги. След това ще е традиционният парламентарен контрол.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
411 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.01.16 | 00:51

3

на кой му трябват самолети, другари!?!?

баба Тинка

2019.01.15 | 20:37

2

На свинче, звънче..!

ХА ХА ХА ХА

2019.01.15 | 18:19

1

Голям кеф !! Безплатно театро

Добави коментар

Водещи новини