Александър Сиди: Изказването на Марешки е нелепо (видео)

  • 11 януари 2019 08:09

  • 1126
  • 9
Александър Сиди: Изказването на Марешки е нелепо (видео)
©

Това изказване на Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967, че председателят на ВМРО в община Марица е правил гето, е нелепо.  Това категорично не е така, заяви Александър Сиди от ВМРО в сутрешния блок на Нова тв.

По думите му очевидно е, че Марешки има някакъв проблем. Надявам се с новия увеличен бюджет за здравното министрство, че Марешки ще получи адекватно лечение, каза още Сиди.

Той обясни, че специалният отдел в общината - ДНСК - може да бутне незаконното строителство.

Сезирали сме всички органи по всяко едно през годините много пъти за незанни постройки, каза Александър Сиди. Това е проблем, който трябва да бъде решен изцяло и оконателно.

В летния период е по-нормално и човешко да се премахнат тези постройки, посочи той.

Сиди обяви, че говорил с кмета на общината и той му обяснил с документи кога, къде и какво е правено, за да няма ромско гето. На въпрос как така къщата на двамата братя, нападнали командоса Валентин Димов, е издигната преди около година и половина и какво е направил зам.-председателят на ВМРО в Общинския съвет в Марица, Сиди отговори, че се влиза в твърде голяма конкретика. Той повтори, че общината дала парцели общинска земя за строеж на къщи за ромите, имало ромско семейство, което стигнало почти до края на процедурата, но се отказало, защото другите им казали, че си живеят безплатно.

Последвайте канала на

Novini.bg
1126 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2019.01.11 | 09:33

7

Тоя дрънка същите глупости които сме слушали много години на ред . Крайно време е вие "политиците" да изхвърлите от речника си думата " ТРЯБВА" !!!!

ХА ХА ХА ХА

2019.01.11 | 09:21

2

Кой точно от вас от обединените идиоти няма проблем с психичното си здраве - Симеонов , Сидеров или Каракачанов и ли ти Сиди ????

България

2019.01.11 | 08:39

1

Държава с претенции за европейски ценности .военният министър на България насъска и пуснка командосите си срещу циганите за да ги превъспитава изстрел. КАДЕ Е ГЛАВНОКОМАНДВАЩИЯ Армията господин президент мина. Председател иостанали политически партии и парламент

пурко

2019.01.11 | 09:22

3

Хайде да не намесваме ценностите ,щото тогава ще трябва да ни опишете имат ли циганите ценности и що за ценности са та така неприкрито защитавате. А протеста на граждани и военни е най-малкото с което може да се реагира. Спомням си едни други времена,когато народната република решаваше проблема с радикални мерки...а тогава живеехме в "най-справедливото общество"....

2019.01.11 | 09:23

4

Като си Българин научи се да пишеш грамотно и смислено. Главно командващия е един фигурант и критикар, Сега ясно ли ти е къде е ?

ххх

2019.01.11 | 09:30

6

Явно не си наясно с титлата Главнокомандващ(оправи си граматиката).Такава титла няма в мирновременна обстановка. А по време на война,да не дава Господ,главата на държавата по дефиниция е главнокомандващ ,но конкретните решения взема и прилага генералния щаб на армията....Инак си прав в твърдението за Радев че е фигурант,за критикар не мога да приема човек комуто пишат изказванията....

ббб

2019.01.11 | 11:07

9

продажният чифут раздава акъли...

ДЕМОКРАТ

2019.01.11 | 09:25

5

Пак се размахва етническата карта за да се отвлече вниманието на хората от далаверата за милиарди левове за купуването на самолети .

цеко

2019.01.11 | 09:36

8

Далаверата е в системата която мачка българите за да ги държи в подчинение на комунистическата мафия.Циганите в нея(системата)са само едни от машите с които "вадят горещите картофи от жаравата".

Добави коментар

Водещи новини