Караниколов: Предлагаме на НС удължаване на срока за влизане в сила на Закона за горивата (видео)

  • 09 януари 2019 12:51

  • 490
  • 0
Караниколов: Предлагаме на НС удължаване на срока за влизане в сила на Закона за горивата (видео)
© Novini.bg

Правителството предлага на Народното събрание удължаване на срока за влизане в сила на Закона за административното регулиране на икономическите дейности, свързани с нефт и продукти от нефтен произход от първи юли.

Това съобщи на брифинг в Министерски съвет министърът на икономиката Емил КараниколовЕмил Караниколов Емил Караниколов е министър на икономиката. Роден е на 3 юни 1980 г. През 2001 г. завършва право в след заседанието на кабинета. Припомняме, предложението беше обсъдено вчера на заседания на Националния съвет за тристранно сътрудничество.

Ето и самото решение на МС.

"Правителството одобри проект на Закон за изменение на Закона за административното регулиране на икономическите дейности, свързани с нефт и продукти от нефтен произход. Удължава се срокът на влизане в сила на закона, като се предвижда това да стане от 1 юли 2019 г.

Също така с изменението ще се даде и яснота по отношение на срока за издаване на предвидената в него наредба, с която ще се определят редът и условията за водене на регистър на лицата, осъществяващи икономически дейности, свързани с нефт и продукти от нефтен произход.

Предложеният проект на акт няма да окаже въздействие върху държавния бюджет".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
490 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини