Нено Димов: В планинските и полупланинските райони живеят най-бедните хора в страната

  • 04 януари 2019 08:55

  • 1490
  • 4
Нено Димов: В планинските и полупланинските райони живеят най-бедните хора в страната
©

Г-н Жирардели декларира, че е 100% собственик на "Юлен" и показа документи за това. Той направи това на добра воля, защото няма задължения да го прави. От 2012 година е водил преговори, но от 2015 година е собственик. Това каза министърът на околната среда и водите Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе в ефира на БТВ.

„За конфликт на интереси не съм компетентен да отговаря дали има”, обясни министърът на околната среда и водите. „Ще поискаме независим международен консултант, който да прегледа всичките точки по концесионния договор с „Юлен”, посочи още той.

„Витоша има същите проблеми, каквито има и Банско“, отбеляза министърът на околната среда и водите. „Витоша е абсолютно замряла като курорт, тя трябва да бъде върната на софиянци, но и възможността да имаме зимна младежка олимпиада също е шанс да развием България като ски дестинация”, каза Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе.

„В планинските и полупланинските райони живеят най-бедните хора в страната, това е начин местните общности да използват ресурса, който им е даден. В Доломитите, който е национален парк на Италия и под егидата на ЮНЕСКО, има над 1200 км писти и стотици съоръжения”, посочи като пример министър Димов.

„Зелените атакуват и проект в Миджур, за който има окончателно решение от Висшия административен съд за разрешаване за строеж на ски зона, която е свързана с общината – един от най-бедните райони, във Видин и Монтана. Тук виждаме един целенасочен опит на тези политици да провалят всички възможни инвестиционни намерения в България. Има поредица от проекти, които са забавени – магистрала „Струма”, магистралата от Русе до Велико Търново, както и други спорове, от това България губи по 1 милион лева на ден”, заяви още министър Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1490 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Сеесарската демокрация

2019.01.04 | 10:05

1

превърна тези хора първобитно-общинни хуманоиди. Но пък седесарскитя гъз от Банкя отчете: "ще надграждаме постигнатото".

Тошев

2019.01.04 | 10:12

2

Тоя сигорно го информират ГЕРБ кметове за дали има още хора там и как живеели. Дондурко ДАНАКОЗАПЛАТАДЖЙЯ

????

2019.01.04 | 12:07

3

И,г-н Жирардели ли ,ще ПОМОГНЕ на тези хора,другарю????

Явор

2019.01.04 | 19:23

4

Чрез зимния туризъм има шанс за тези региони и Банско е пример за това.

Добави коментар

Водещи новини