Цветанов се срещна с директори и ученици от Горна Оряховица

  • 19 декември 2018 14:37

  • 502
  • 3
Цветанов се срещна с директори и ученици от Горна Оряховица
© Фейсбук

По покана на народния представител от ГЕРБ-Велико Търново Станислава Стоянова над 50 ученици и директори на горнооряховските училища ПГГЕ „М. Ломоносов“, ПГЛПИ “А. Буров”, СУ “Вичо Грънчаров” и СУ “Г. Измирлиев” посетиха парламента, като тази визита бе кулминацията на кампанията „Бъди активен, не агресивен“ на Сдружение “G. O. WAKE UP”. Инициативата протече под патронажа на кмета на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев.

Това написа на личната си страница във Фейсбук председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Ето какво още сподели той:

"Днешните ни гости в парламента споделиха, че искат да стимулират младите хора към активен начин на живот и са концентрирали вниманието си върху безопасността на пътя. В тази връзка младите хора ме информираха, че искат да бъде изграден полигон за обучение по пътна безопасност в Горна Оряховица и за целта организират медийна кампания за набиране на средства за изграждането. Изключително съм горд, че в един глас всички присъстващи предложиха кампанията да протече под моя патронаж, а на свой ред аз се ангажирах в качеството си на председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред част от необходимите средства да бъдат осигурени от Фонд "Пътна безопасност".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
502 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
мнение

2018.12.19 | 15:25

1

Евала на кмета...
А аз на техните години ме мъчиха на срещи с разни несретници , като Талев , Д.Димов , Ел.Баграна..Радвам се , че са чули и научили на нещо "УМНО" от физкултурника др,Цветанов

Гражданин

2018.12.19 | 16:47

2

Чудесна инициатива! Горният коментар говори за тролове и злоба. КОЙ ли е отговорен за това? Не опростачвайте инициативата на младите хора.

Отлична инициатива!

2018.12.19 | 18:00

3

Крайно време е да покани и възпитаниците от помощното училище във Вършец!
И те да видят до къде е стигнал техния бивш съученик, а и да им връчи членски карти на герб.

п.п. Най -искрено се извинявам на дечицата!

Добави коментар

Водещи новини