НС закрива министерството за българското европредседателство

  • 18 декември 2018 19:37

  • 1336
  • 1
НС закрива министерството за българското европредседателство
©

Парламентът ще гласува тази седмица Проект за решение за структурни и персонални промени в Министерския съвет свързани със закриването на министерството за българското европредседателство.

Това предвижда проектопрограмата на Народното събрание за тази седмица. Очаква се решението да бъде гласувано в четвъртък. В сряда се предвижда парламентът да започне работа с второ четене на промени в Закона за преминаването през и пребиваването на територията на Република България на съюзнически и на чужди въоръжени сили. В проектопрограмата са още второ четене на промени в Закона за културното наследство, в Закона за устройство на територията, в Закона за чистотата на атмосферния въздух, в Закона за гражданското въздухоплаване и на първо четене в Закона за защита от вредното въздействие на химическите вещества и смеси.

За четвъртък е предвидено и гласуване на второ четене на промени в Закона за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество.

В петък се очаква депутатите да изберат председател, зам.-председател и членове на Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства. След това ще е традиционният парламентарен контрол.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1336 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.12.18 | 20:01

1

Скръб, пълна скръб! Ще хлопнат кепенците на министерството и сВинетка павлова ша оди на борсата!
Ама от друга страна ще е търсена - идва Коледа!

Добави коментар

Водещи новини