Цветан Цветанов се срещна с генералния секретар на германската обществена телевизия ARD Сузане Пфаб

  • 18 декември 2018 15:02

  • 402
  • 1
Цветан Цветанов се срещна с генералния секретар на германската обществена телевизия ARD Сузане Пфаб
©

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща с генералния секретар на германската обществена телевизия ARD Сузане Пфаб. В срещата участваха и Хендрик Зитих - директор на Медийната програма за Югоизточна Европа на Фондация "Конрад Аденауер" и Владимир Златарски - проектен и финансов координатор към Медийната програма на Фондацията.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Сузане Пфаб обсъдиха предизвикателствата и заплахите за демократичните ценности и принципи, както и за медийната среда, произтичащи от фалшивите новини и дезинформацията. Двамата се обединиха около становището, че утвърдените медии следва да предприемат мерки да не попадат в капана на фалшивите новини, като съсредоточат усилията си в обективно и безпристрастно отразяване на истинските новини. „Най-добрият начин за противодействие срещу дезинформацията и пропагандата е чрез работа за повече информираност на гражданите, включително и по отношение на опасността от тенденциозна манипулация на информацията онлайн“, отбеляза Цветанов.

В рамките на разговора бе обсъдена политическата и медийната обстановка в България и ЕС, особено с оглед на предстоящите европейски избори. „Медиите и системните политически партии имат отговорната задача да осигурят на европейските граждани реалната възможност да направят един добре информиран избор на европейските избори през 2019 г.“, подчерта Цветанов.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
402 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ХХХХХХХ

2018.12.18 | 15:36

1

Не пишете глупости. Как тоя олигофрен ще обсъжда демократичи ценности и принципи. С какъв акъл, морал и на какъв език ги обсъжда. Идват Коледни и Новогодишни празници. Не плашете децата и не ни разваляйте настроението като показвате тоя питекантроп.

Добави коментар

Водещи новини