Цветанов се срещна с посланика на Куба в България

  • 17 декември 2018 17:29

  • 627
  • 1
 Цветанов се срещна с посланика на Куба в България
©

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна с новия посланик на Република Куба в България Н. Пр. Каридад Ямира Куето Милиан. По време на разговора посланик Милиан даде висока оценка за управлението на правителството и премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Тя изрази надежда за засилване на двустранния диалог, особено по отношение на икономическите аспекти, защото Куба отчита растежа и икономическото развитие на страната ни през последните години и дълбоко цени постигнатите резултати и натрупания опит на България.

Отбелязано бе, че след приемането на конституционните промени от кубинския парламент през февруари 2019 г., от кубинска страна ще се радват да бъде планирана визита на българска парламентарна делегация от групата за приятелство с Куба и председателя на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
627 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Богомил

2018.12.17 | 23:09

1

До Роско Атев,
Драги, даже не знаеш в коя страна се намира Копакабана! Неграмотни тролове!

Добави коментар

Водещи новини