Вицепремиерът Марияна Николова раздаде подаръци на деца в социални домове в Монтана

  • 17 декември 2018 12:27

  • 343
  • 0
Вицепремиерът Марияна Николова раздаде подаръци на деца в социални домове в Монтана
© Министерски съвет

Вицепремиерът Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и и министърът на труда и социалната политика Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г.  посетиха днес Монтана и раздадоха подаръци на деца и младежи, настанени в социални домове в града. Те разгледаха Центъра за деца и младежи с увреждания и Центъра за обществена подкрепа в Монтана.

Николова и Петков раздадоха подаръци и календари на децата и разговаряха с персонала на социалните заведения.

Калинка Борисова, директор на Центъра за деца и младежи с увреждания, заяви, че има нужда от увеличаване на капацитета на социалния дом, в който в момента се отглеждат 40 деца и младежи, а е предвиден за 36. Подобно искане бе отправено и от другия социален център, в който са настанени 16 деца при капацитет 12, съобщава правителствената информационна служба.

Министър Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г.  заяви, че исканията ще бъдат разгледани и по възможност удовлетворени. Вицепремиерът Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и заяви, че е очарована от отличните условия, при които се отглеждат децата и младежите с увреждания в Монтана.

Николова и Петков разговаряха в сградата на община Монтана с кмета Златко Живков и с неговия екип. Николова увери домакините, че правителството ще работи активно за преодоляване на дисбалансите между отделните региони в България и за по-бързото развитие на Северозападния регион.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
343 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини