Цветанов ще участва в семинар "Европа на кръстопът-предизвикателства пред България преди евровота"

  • 16 декември 2018 07:47

  • 464
  • 4
Цветанов ще участва в семинар "Европа на кръстопът-предизвикателства пред България преди евровота"
© Булфото (архив)

В 09.00 часа председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще участва в семинар „Европа на кръстопът – предизвикателства пред България преди евровота”, съобщиха от пресцентъра на партията.

Форумът ще се проведе в хотел „Лъки Банско” в Банско, като негов организатор е евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов. В семинара ще участват народните представители и кметовете на ГЕРБ от Благоевградска област, ръководствата на общинските структури на партията в областта и общински съветници. Гост-лектори на форума ще бъдат народният представител и областен координатор на ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева и народните представители Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, и Делян Добрев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
464 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ХХХХХХХ

2018.12.16 | 08:42

4

Алооо...., герберски малоумници( на нещастниците дето ги избират тия говоря ), виждате ли к'во става. Главните олигофрени се събират с местните феодали и мутри на кьор софра предпразнично и организират някоя нова кражба. Защо целия български народ трябва да страда заради гласуването на полуграмотни идиоти. Вярно е , че има лъжа и измама на избори и организатор е Пъпеша - тоя дето организира кьор софрата. Само, аз познавам средностатистически тъпанари които ТРЕТИ път гласуват за мафията.СРАМ и ПОЗОР. Преди 150 години дядо Славейков е написал ' Не сме народ а мърша '.

2018.12.16 | 08:39

3

Тоя трябваше отдавна да бъде публично обесен , заедно с главната тиква !

данъкоплатец

2018.12.16 | 08:14

2

Вместо да се върти на"карето" , Шестаков обикаля на длъж и на шир света и харчи с мерак"отгладиваните" си парички.
Ушев на път и на всеки кръстопът !
Да жевее ГРОБ!

САМО

2018.12.16 | 08:01

1

ПРЕСТЪПНИЦИ НИ ПОКАЗВАТЕ ПО ЦЯЛ ДЕН .ОГЛЕДАЛОТО НА КРАДЛИВАТА ШАЙКА ,СТЕ ОТ НОВИНИТЕ.

Добави коментар

Водещи новини