Предлагат старши комисар Ивайло Иванов за главен секретар на МВР (видео)

  • 12 декември 2018 11:36

  • 2433
  • 2
Предлагат старши комисар Ивайло Иванов за главен секретар на МВР (видео)
©

Старши комисар Ивайло Иванов, шеф на СДВР, е предложението на Министерски съвет за главен секретар.

Новината съобщи министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,.

Ивайло Стефанов Иванов е роден през 1977 г. в Луковит. Той започва работа в системата на МВР през 1999 г. като полицай в столичната дирекция, преминава през длъжностите: полицейски командир и началник група в СДВР, зам.- директор на РДГП „Аерогари" и директор на РДГП „Драгоман".
Иванов завършва бакалавърска степен във ВИПОНД-МВР през 2001 г. специалност „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред". През 2010 г. защитава магистратура - специалност „Право" в ЮЗУ „Неофит Рилски".

Със заповед на бившия министър на вътрешните работи Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 от 11 май 2017г. Ивайло Иванов поема директор на СДВР.

Kъм този момент няма необходимост и данни за промяна на мерките за сигурност като ниво на готовност за реакция в България, каза  пред журналисти още министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, във връзка с атентата в Страсбург. „Естествено разпоредих и вече се изпълняват засилени мерки за сигурност, тъй като наближават коледните и новогодишни празници, и съответните директори на областни дирекции и на Столична дирекция на вътрешните работи трябва да предприемат действия за осигуряване на по-голямо полицейско присъствие, включително и от специализирани полицейски сили на местата, които се предполага събиране на много граждани, така че да гарантираме тяхната сигурност“, допълни той.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
2433 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
XXX

2021.05.16 | 16:31

2
САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ
ХХХХХХХ

2018.12.12 | 14:30

1

Следващия герберски помияр на длъжност гл. секретар на МВР ще е родом от Чапърчане, с право от университета в Мадан.

Добави коментар

Водещи новини