Нено Димов започна разговори с "Юлен" АД за концесията на ски зона Банско

  • 11 декември 2018 17:04

  • 650
  • 1
Нено Димов започна разговори с "Юлен" АД за концесията на ски зона Банско
© МОСВ

Министърът на околната среда и водите Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе днес проведе среща с изпълнителния директор на "Юлен" АД Мая Христоскова във връзка с концесионния договор на дружеството за "Ски зона с център Банско", съобщиха от пресцентъра на МОСВ.

На срещата беше уточнена рамката, в която ще се проведат разговорите с концесионера в изпълнение на решение на Министерския съвет от 05.12.2018 г., с което правителството възложи на министъра да проведе преговори с "Юлен" АД за изменение и допълнение на договора за предоставяне на концесия върху защитена територия, изключителна държавна собственост, представляваща част от Национален парк "Пирин", община Банско, област Благоевград, за изграждане и експлоатация на "Ски зона с център град Банско" при спазване на действащото законодателство.

Правителството възложи при провеждане на преговорите министърът да се съобрази с предложенията на Главния прокурор на Република България, представени с писмо до министър-председателя.

Константин Тодоров
650 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
:(

2018.12.11 | 19:04

1

Този индивид , лобира за тях , а сега ще води преговори.Трагедия. Медиите,политиците и бизнеса , са обявили война на Българската природа!!!

Добави коментар

Водещи новини