Каракачанов: Ако в Македония не спрат с шизофренията, ще гледат НАТО и ЕС през крив макарон

  • 10 декември 2018 16:28

  • 28820
  • 18
Каракачанов: Ако в Македония не спрат с шизофренията, ще гледат НАТО и ЕС през крив макарон
© Кадър: Нова телевизия

Трябва да се осъзнаят в Македония и да спрат с тази шизофрения. В противен случай ще гледат членството си в НАТО и ЕС през крив макарон. Все пак смятам, че добре ме разбраха в Скопие, тъй като реакцията им беше мекичка. Така че напрежение по-скоро няма. Това заяви в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия вицепремиерът и министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността по повод последните спорове между България и Македония.

,,Тези хора смятат да ни "врътнат" – ще продължат по старому и като влязат в НАТО и ЕС, ще започнат да ни атакуват. По този начин ще почнем да се излагаме и в НАТО, да се караме по български'', посочи той.

,,Премиерът Борисов ясно го е заявил на македонския си колега, но понякога е така в Македония – не го ли чуят в медиите, не го разбират и продължават с антибългарската си политика'', каза още Каракачанов

,,Извинете, но на 11-ти октомври те празнуваха въстанието срещу българския окупатор, а България никога не е окупирала Македония, а я освободила. Сега пък щели да искат македонският език да бъде признат в Северна Гърция? Стига с тия номерца'', коментира вицепремиерът.

,,Година и половина след подписването на Договора за приятелство и добросъседство има само нежелание за работа от тяхна страна. Тази комисия по историческите въпроси трябва да изяснява фактите от общата ни история на база автентични и доказани документи, но от македонска страна има опит за шикалкавене, пак искат компромиси от наша страна. Казват, че те изучавали историята по друг начин. Признават само документи, които са писани по времето на Титова Югославия, въпреки че ние им предоставяме истински сведения от XI-XII век от антични историци'', завърши Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Последвайте канала на

Владимир Василев
28820 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар

2018.12.10 | 17:26

6

Тоя седесарски шопар е загубил човешки образ.

новините

2018.12.10 | 18:06

8

СТИГА НИ ЗАНИМАВАХТЕ СЪС ТОЗИ ШОПАР и ЦВЪКИ ПО ЦЯЛ ДЕН.

До макетата:

2018.12.10 | 17:26

5

Що е маке, все е лайно!

един каза ....

2018.12.10 | 17:07

4

Македония е чисто географско понятие и Държава Македония никога не е имало и никога няма да има ... та на празно човека се пени толкова много. Още няколко години и там ще говорят така или иначе албански и учат албанска история. Та няма смисъл!

2018.12.10 | 16:34

1

ще ти изкомандват да ги приемеш и толкова - кво са пениш само

Комшията

2018.12.10 | 16:53

2

Абе търбух,където сте проговорили сте се усрали!Македонците не са глупаци като вас гърбавите!Където сте се появили не са никнали и бодили Балкански Ъбове-Ръбове И Унгария я забъркахте и Хърватия и кой ли не! Пу да ви.....

2018.12.10 | 16:58

3

Шкембак, как мина интервюто в бтв? За 31 млн лева колко години ще ти дадат според теб. Правиш се на голям патриот пред олигофрените, но всички нормални хора видяха как се наака като ти забиха няколко факта в тлъстия сурат.

Роб на влаЗта

2018.12.10 | 18:17

9

Ти гледаш през крив макарон от който виждаш само пари за усвояване....ЕС се разпада щом свършат парите ....НАТО също е безсмислено и на никого не е помогнало ...
От кого ни пазит икономичиски и физически след като е нужно да плащаме и приемаме още орки...та ние си имаме предостатъчно...спираме да плащаме..

2018.12.10 | 18:29

10

Ей мишки к'во плюете бе как изглежда човека ! Човека е Министър на Отбраната , а вие ще бъдете цял живот отрепки !!!

Милко

2018.12.11 | 04:35

16

Правилно реагираш,че Македония никога не е била окупирана , а освобождавана от България ! Но , защо веднъж поне , ти или тези от ГЕРБ , не реагирахте на мръсотията насаждана от СДС ,че Русия не ни е освобождавала / няколко пъти / , а ни е окупирала ? Двойните ви аршини се наричат ветропоказателство , блюдолизъм или гъзолизъм към новите ви господари от САЩ и ЕС !

Анонимен

2018.12.10 | 17:59

7

като чета горните коментари се самнявам че са писани от българи....

Яни

2018.12.11 | 04:46

17

Да не би да смяташ ,че който е против далаверите на управляващите , не е Българин ? Ако е така ,много е лошо за вас,защото СДС и ГЕРБ ,които сега ни управляват / и вероятно си от тях/ ,представляват 25 - 30 % от Българите!Помисли си по тази очевидна истина .Стига сте заблуждавали с това ,че Борисов печелел за трети път избори. Той е свалян от власт три пъти и после с далавери /които е усвоил/ ,печели избори отново.

Добави коментар

Водещи новини