Маноил Манев: Възстановяването на оградата е започнало веднага

  • 07 декември 2018 16:41

  • 1090
  • 4
Маноил Манев: Възстановяването на оградата е започнало веднага
© Кадър: Нова телевизия

Възстановяването на оградата по границата ни с Турция е започнало веднага след края на поройните дъждове. Нека да няма внушения и лъжи по темата. Веднага са били изпратени екипи. Да говорим с факти, а не на ангро. И не е паднала цялата ограда, а само една малка част от нея. Областният управител знае кога ще бъде възстановена изцяло, аз няма как и откъде да знам. Това сподели в студиото на предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия народният представител от ГЕРБ Маноил Манев.

Относно писмото на БСП до АПИ за качеството на магистралите у нас Манев посочи, че в момента се чакат експертите, които ще излъчат от левицата и които трябва да изкажат своята експертиза.

,,От АПИ чакат експертите, за да кажат каква е технологията. Това е писмото, което притежават в БСП'', допълни той.

,,Казанлъшкият регион е проблемен от десетилетия. Но по-плашещото е, че става въпрос за много голямо количество иззето оръжие. Въпреки това залавянето им ще доведе до сериозни мерки от страна на правосъдието. Подкрепям решението на прокуратурата да има проверки, защото става дума за частно предприятие и като такова КОС има ограничени ресурси по отношение на контрола. В този случай държавата реагира правилно, защото прокуратурата вече се е намесила. Вярвам, че всичко ще се изясни и провери по законен ред'', коментира Манев.

,,70 процента подкрепят правото на протест. Не става дума за протест за сваляне на правителството. Оттам-нататък няма какво да го коментираме. Според мен резултатите даже трябва да бъдат по-високи, към 90 процента, защото всеки трябва да има право да протестира'', отговори народният представител на въпрос за за протестите в страната и допълни, че управлението на една страна означава отговорност, а не приказване, както смята опозицията.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1090 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Чирпанлия

2018.12.07 | 17:10

1

А пък тоя е толкова много прост

ХХХХХХХ

2018.12.07 | 17:47

2

Тоя доказан КРАДЕЦ и завършен БОКЛУК ще говори за лъжи по темата. Не била паднала цялата ограда. Абе олигофрен, то само това остана да падне цялата.

2018.12.07 | 18:25

3

БСП АКО НЕ ЛЪЖЕ НЯМА ДА СА СОЦИАЛИСТИ

2018.12.08 | 21:03

4

ПОРЕДНОТО ГЕРБЕРСКО ЛАЙНО

Добави коментар

Водещи новини