Младен Маринов: Взети са всички мерки за охрана на българо-турската граница, няма засилен мигрантски натиск

  • 07 декември 2018 13:35

  • 639
  • 0
Младен Маринов: Взети са всички мерки за охрана на българо-турската граница, няма засилен мигрантски натиск
© Булфото (архив)

След участието си в парламентарния контрол вътрешният министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, отговори на журналистически въпроси в кулоарите на НС, предаде репортер на Novini.bg.

По повод снимките на разрушения участък от преградното съоръжение по границата с Турция той обясни: "Взети са всички мерки за опазване на ограницата. В този участък са разположени допълнително жива сила и термокамери. Разпоредил съм на областния управител да бъдат извършени незабавни ремонтни дейности. До срутването се е стигнало след проливни дъждове и свлачище. Към този момент не е отчетен засилен мигрантски натиск", категоричен бе Маринов.

"Всичко, което касае нашите действия е направено. Надяваме се да имаме резултат", отговори министърът на въпрос за издирването на семейство Арабаджиеви. "Ние реално сме пуснали всички необходими документи към партньорските служби и очакваме обратна информация. Направено всичко необходимо. Надявам се, че всичко ще приключи, така че да бъде подсигурен един справедлив процес и те да бъдат осигурени за нуждите на този процес", допълни Маринов.

Маринов коментира и скандалното участие на певицата Тита в 15-то коледно издание на благотворителния концерт на МВР в подкрепа на децата на загинали и пострадали при изпълнение на служебния дълг служители на министерството. "Събитието не организирано от МВР, а от благотворителна организация. Нямаме нищо общо. Аз лично слушам хеви метъл и дори не бях чувал за някои от изпълнителите на концерта", разкри той.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
639 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини