Младен Маринов разкри детайли за залавянето на Северин Красимиров (видео)

  • 07 декември 2018 13:03

  • 4076
  • 1
Младен Маринов разкри детайли за залавянето на Северин Красимиров (видео)
©

Министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, разкри детайли за проведената съвместна операция с германските власти по отношение на задържането на Северин Красимиров, който уби телевизионната водеща от Русе Виктория Маринова.

Характерът на това престъпление придоби международен отзвук. След получване на по-конкретни данни за извършеното престъпление,  на 9 октомври беше издадена европейска заповед за арест на заподозрения за престъплението, каза вътрешният министър по време на парламентарния контрол.

На немските служби са били предоставени възможните 3 адреса, където се укрива лицето.

Немските служби бяха уведомени за високата обществена опасност на издърваното лице, както и на възможността той да се укрие. Германските служби сформираха група за издирване на укриващото се лице, каза министърът.

В реално време беше обменяна информиция с германските власти. Именно в такива случаи личи какво означава европейска система за сигурност. В рамките 9 - 10 часа бяха изключително активна комуникацията с германските колеги, каза той.

Незабавната реакция на всички звена довете до успешното задържане на извършителя. Оценката за работата на областната дирекция на МВР Русе по този случай е отлична, каза Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,.

Последвайте канала на

Нора Виткова
4076 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
w.W.w. еКiРi365 сом

2018.12.07 | 16:23

1

w.W.w. еКiРi365 сом ---- КОЛЕДНИТЕ ФУТБОЛНИ ПОДАРЪЦИ на България !

Добави коментар

Водещи новини