Вицепремиерът Марияна Николова се срещна с производители на рибни продукти

  • 06 декември 2018 15:34

  • 579
  • 0
Вицепремиерът Марияна Николова се срещна с производители на рибни продукти
© Правителствена информационна служба

Възможностите за развитие на сектора за производство и преработка на сладководна риба и рибни продукти, както и проблемите пред него, обсъди заместник министър-председателят Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и с представители на бранша. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

„За мен няма малки или големи производители и представители на бизнеса. Всеки сектор има своя принос и значение за брутния вътрешен продукт на страната“, каза вицепремиерът и подчерта, че ще работи за създаването на по-добра среда за развитие на малкия и средния бизнес, който е основен фактор за справяне с демографската криза.

Тя също така изяви готовност да подкрепи усилията за увеличаване на вътрешното потребление на качествената българска риба.

На срещата участва изпълнителният директор на Асоциацията на производителите на рибни продукти - БГ ФИШ, д-р Йордан Господинов, който каза, че секторът бележи ръст през 2018 г. и е експортно ориентиран.

„Има още потенциал да се увеличи производството на качествена риба и рибни продукти“, каза вицепремиерът и честити на всички заети в бранша патронния им празник – Никулден.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
579 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини