Корнелия Нинова няма да участва в конгреса на ПЕС в Лисабон

  • 06 декември 2018 12:26

  • 748
  • 4
Корнелия Нинова няма да участва в конгреса на ПЕС в Лисабон
© Булфото (архив)

Лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за няма да вземе участие в конгреса на ПЕС в Лисабон.

Това обяви самата тя в кулоарите на парламента, предаде репортер на Novini.bg. Българските социалисти ще бъдат представени от делегация водена от Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското. Нинова мотивира това свое решение с факта, че на събитието в португалската столица предстои да се гласуват Истанбулската конвенция и Глобалния пакт за миграцията на ООН. "Подкрепям Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, социалните политики и политиките за младите хора, но тези два документа са в разрез с позицията на БСП", обяви Нинова.

На въпрос дали Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на ще оглави листата на БСП за евроизборите Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за отговори: "Има много време до евроизборите. Това е въпрос, който ще бъде обсъден и дискутиран предстоящата година".

 

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
748 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Умник Гюро

2018.12.06 | 22:49

4

Никой не желае по европейските форуми Курнелия - метресата на генерал Решетников.

2018.12.06 | 18:57

3

Е, как ще участва тая свиня? Някой да я е поканил.

Данъкоплатец

2018.12.06 | 13:30

2

Естествено, в Лисабон се събират СОАЦИАЛДЕМОКРАТИТЕ, а не комунистите-приватизатори и лекета на КПСС!!

Uti Bychvarov

2018.12.06 | 12:50

1

Typo Prase

Добави коментар

Водещи новини