Цветанов се срещна с Алън Бързин от Борда на директорите на Фондацията на Интерпол

  • 06 декември 2018 11:27

  • 336
  • 0
Цветанов се срещна с Алън Бързин от Борда на директорите на Фондацията на Интерпол
© ГЕРБ

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна с Алън Бързин, бивш директор на Службата за гранична сигурност на САЩ и заместник-секретар по вътрешната сигурност на САЩ. В момента Бързин е член на Борда на директорите на Фондацията на Интерпол със седалище в Женева, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Алън Бързин поздрави председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа за скорошното му избиране за член на Борда на Европол, изразявайки увереност в ползотворното бъдещо сътрудничество. От своя страна Цветанов го запозна с първите резултати от своята дейност, а именно повишаването на бюджета на Европол с 16 млн. евро - факт, който високо се оценява от новия директор на Европол Катрин ДеБол. Отпуснатите допълнителни средства ще бъдат използвани за повишаване на аналитичния капацитет на службата. 

По време на разговора Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Алън Бързин обсъдиха въпроси на граничната сигурност и противодействие на трансграничната престъпност.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
336 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини