Цветанов проведе работна среща с водещия кандидат на ЕНП за председател на ЕК Манфред Вебер

  • 26 ноември 2018 18:18

  • 494
  • 4
Цветанов проведе работна среща с водещия кандидат на ЕНП за председател на ЕК Манфред Вебер
© ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща в Брюксел с председателя на Групата на ЕНП в ЕП и водещ кандидат на ЕНП за председател на ЕК Манфред ВеберМанфред ВеберМанфред Вебер – германски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 г. в баварското селище. По време на срещата двамата обсъдиха политическата ситуация в Европа и България, както и очакваните предизвикателства по време на кампанията за европейските избори през 2019 г.

Цветанов и Вебер обсъдиха усилията, които страната ни полага за охрана на външната граница на ЕС и очакваното справедливо решение за заслуженото присъединяване на България към Шенгенското пространство. Цветанов изрази благодарност за положителната позиция на Европейския парламент, в това число комисията ЛИБЕ и всички водещи европейски политически семейства - ЕНП, ПЕС, АЛДЕ, както и на Европейската комисия по този въпрос, като подчерта, че България изпълнява всички критерии за членство. Манфред ВеберМанфред ВеберМанфред Вебер – германски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 г. в баварското селище на свой ред заяви подкрепа за присъединяването на България към Шенген по въздух още в началото на следващата година и поздрави страната ни за положителния доклад по Механизма за сътрудничество и проверка. Той отбеляза, че това е най-положителният доклад за България до момента и отчетените в него резултати са заслуга на всички институции и на правителството на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Водещият кандидат на ЕНП бе специален говорител на 28-та Среща на върха на председателите на парламентарни групи от ЕНП в националните парламенти на ЕС и в Европейския парламент (ЕП), в която участва и Цветанов. По време на срещата Вебер отбеляза положителния пример на България, която охранява ефективно външната граница на ЕС. Той спомена за посещението си заедно с министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Цветанов на морската и сухопътната граница на България, когато е имал възможност от първо лице да се запознае с изградения капацитет и ефективност.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
494 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Бг да излезе от ЕВРО СЪЮЗА

2018.11.26 | 22:54

4

Бааа той верно е одвратителен тоя човек,ужас 99℅ е евреин сигорен съм както и Борисов има евреиско в него

ззз

2018.11.26 | 19:36

3

Урод

2018.11.26 | 19:32

2

ей, аааааа

БГ

2018.11.26 | 18:45

1

Тоя мазник защо го показвате?Гнусен подмазвач с потури!

Добави коментар

Водещи новини