Цветан Цветанов: Всяка една форма на насилие няма място в днешното общество и е наш дълг да го изкореним

  • 25 ноември 2018 11:50

  • 608
  • 6
Цветан Цветанов: Всяка една форма на насилие няма място в днешното общество и е наш дълг да го изкореним
© Булфото (архив)

Днес е Международният ден за елиминиране на насилието срещу жените. Истински вярвам, че най-голямото богатство на съвременния свят е демокрацията, а тя поставя над всичко свободната воля на човека. Това написа във Фейсбук председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

"Всяка една форма на насилие няма място в днешното общество и е наш дълг да го изкореним. За съжаление, насилието над жените съществува и днес и борбата не е приключила. Битката за нас продължава ежедневно и неслучайно предложихме да се въведат по-тежки наказания за домашното насилие и психическия тормоз", написа още Цветанов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
608 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
За това цялото

2018.11.26 | 14:25

6

Правителство,а приори е неизбежно подаването на оставка,че на Българският народ му писна от Движещи се за Права Сигани,които за 30г.от Размножителния Процес,съсипаха държавата.

оня с коня

2018.11.25 | 16:52

5

Вие ли ще ми говорите за форма на насилие??? Вие където през първия ви мандат дойдохте от средите на мутрите и ви трябваха 10 години да си промените словореда на нормален. Лично вие Цветанов ръководехте кампанията срещу български фирми. През вашият пръв мандат затвориха 13 000 фирми и 400 000 останаха на улицата. Вие сте най-големите предатели в новата история на България.

Георги

2018.11.25 | 12:28

3

Това единственият начин за превъзпитание! 80-90 % от Българките са много прости и с много ниско ниво на развитие. То се равнява на това в арабските държави, индия, циганите, турците, македонците, сърбитите. Моят съвет е, още в началото на една връзка, ако едно такова същество се опита да ви се качи на главата, просто всяка седмица му извъртайте по един шамар, така че да му се завърти главата. Нещата веднага си идват на мястото! Методът е много ефективен!

Натали

2018.11.25 | 14:48

4

То щото мъжете ни са Нобелови лауреати...
Всяко стадо си има мърла. Нали живеем в свободен век, като не ти харесва партньорката, смени я. Или си на мама комплексарчето, дето никоя не е достатъчно добра за него? Ако търсиш само боклуци, щото те е страх от стойностна жена, само боклуци ще намираш, много ясно. Единствения селски коч, който си е позволявал да ме удря отдавна не е част от живота ми. Аз съм щастлива, а тойоще е сам-7 години. Като пийне понякога звъни да ми обяснява, колко му липсвам. Прави си изводите...

Бай у и

2018.11.25 | 12:00

2

Бахти питекантропа... Иди първо обясни на Чолата, Мишо Бирата и Ало Ваньо и после ела ни обяснявай на нас.

2018.11.25 | 11:57

1

ТРЯБВА ДА ЕЛИМИНИРАМЕ ГОВОРЕНЕТО НА ГЛУПОСТИ В ОБЩЕСТВЕНОТО ПРОСТРАНСТВО И СЪВЕТИТЕ ОТ ПРАЗНОДУМЦИ

Добави коментар

Водещи новини