Цветан Цветанов ще открие третия национален форум на Предприемачи ГЕРБ „Предприемачество. Развитие. Перспективи“ в Поморие

  • 24 ноември 2018 07:52

  • 579
  • 3
Цветан Цветанов ще открие третия национален форум на Предприемачи ГЕРБ „Предприемачество. Развитие. Перспективи“ в Поморие
© Булфото (архив)

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще открие в Поморие третия национален форум на Предприемачи ГЕРБ „Предприемачество. Развитие. Перспективи“. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Събитието ще се проведе в Гранд Хотел Поморие от 13.30 часа. Форумът се организира съвместно от ПГЕРБ, Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“ и Фондация „Ханс Зайдел“.

В рамките на събитието Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще изнесе и лекция на тема „Политически и икономически процеси в България и Европа“. В откриването на конференцията ще участват и кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов, председателят на ПГЕРБ Валя Чилова, областният координатор на ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев, кметът на Поморие Иван Алексиев и представителят на Фондация “Ханс Зайдел” за България Богдан Мирчев.

Гост-лектори на форума ще бъдат евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП и международен секретар на ПГЕРБ Ева Майдел, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети, зам.-министърът на енергетиката Жечо Станков, зам.-министърът на труда и социалната политика Зорница РусиноваЗорница Русинова Зорница Русинова е магистър по международни икономически отношения  от Университета за, зам.-министърът на образованието Таня Михайлова, депутатът от ГЕРБ Тома Биков, председателят на УС на Фонд на фондовете Мартин Дановски и икономистът Лъчезар Богданов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
579 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Цецо 6 те апартамента

2018.11.24 | 11:16

3

Аз съм цецко, физкултурник.Ама тате беше шофьор на генерал Шопов, дето беше шеф на Държавна Сигурност, и така вратите към властта при сините комунисти герб бе широко отворена за мен.Аз напълно "случайно" попаднах там, нищо че съм малоумен физкултурник !
Осъдиха България заради мои полицейски изпълнения.Има няма 2 милиона евро.Какво са това на фона на милиардите отКТБ , за които герб тегли заеми и сега народа ще ги изплаща години наред.Никой дори и не забеляза тея смешни 2 милиона.Че ние в герб 2 милиона евро за нищо ги нямаме.Аз нямам срам , нито морал.Наричам турските поробители-турски представители.Аз съм нагаждач и тарикат.

Антон Тодоров

2018.11.24 | 10:46

2

Добър ден !Аз съм гъз!

Незабравка

2018.11.24 | 09:15

1

Айде,пак заместника на баш простака в републиката! Спрете го тоз безумец бе!заедно с неговата"стабилност"!

Добави коментар

Водещи новини