Нинова иска отговор от Борисов за непоискано полицейско внимание (видео)

  • 22 ноември 2018 11:22

  • 3200
  • 21
Нинова иска отговор от Борисов за непоискано полицейско внимание (видео)
© Novini.bg

Лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за се оплака от непоискано полицейско внимание при срещите ѝ в селата Малко Шарково и Голямо Шарково, в Болярово и Ямбол и отправи въпроси към премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. В декларация от парламентарната трибуна тя посочи, че е била там да се срещне със собствениците, чиито животни бяха убити заради съмнения за чума, и с обществеността на област Ямбол, но полицейското присъствие е изненадало дори местните. 

Не излизайте с обясненията, че се грижите за моята сигурност, няма информация тя да е застрашена, призова Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. "Нямам нужда от това внимание на органите на МВР, насочете тези пари и тази енергия там, където обещахте - полицай във всяко село, а не полицай след лидер на опозицията", заяви тя.

"Пристигайки в село Малко Шарково ме посрещна полицейски патрул и срещата ми се проведе под тяхно наблюдение. Пристигайки в с. Голямо Шарково ме посрещна друг полицейски патрул и ситуацията се повтори", разказа Нинова. За най-голяма изненада срещата ми в къщата на баба Дора, която стана символ на протеста, също беше проведена под полицейско наблюдение, пред къщата имаше полицейски патрул, посочи тя. По думите ѝ същата била ситуацията в Болярово, а преди срещата с обществеността в Ямбол полицията разпитвала хората в театъра. 

Нинова отбеляза, че подобно полицейско присъствие може да се случи по силата на Закона за събранията, митингите и манифестациите, но организатори на тези срещи са БСП и те не са поискали полиция. Та посочи, че подобно присъствие може да се поиска и по силата на Закона за местното самоуправление и местната администрация от кметовете на населените места за осигуряване на сигурността на мероприятията, но те също не са искали такова. Съответно всичко това беше извън рамките и нормите на закона, заключи лидерът на БСП.

Нинова отправи въпроси към Борисов - кой, къде и на какво основание е решил всички нейни срещи вчера да се провеждат под полицейско наблюдение. "Всяко мое движение в страната оттук нататък ли ще се следи и контролира от органите на МВР", попита тя. "Искам официален отговор от премиера Борисов, защото имам неофициална информация, че е решено това да бъде така", добави лидерът на опозицията.

Свободни хора в свободна страна ли сме, попита още Нинова и постави въпроса каква е целта на тази организация. "Ако е да ме ограничите в действията и в думите ми, сте се объркали, това няма как да случи", коментира председателят на БСП. "Ако е да респектирате хората да не идват на срещи с опозицията и да изказват свободно мнението си, това е посегателство върху основни човешки конституционни демократични права", посочи тя.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3200 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар

2018.11.22 | 12:26

14

Нинова има грозно седесарско минало, но за сега тя единствена се бори срещу Банкянския клан на костовистката мафия. Трябва да се даде възможност на всеки да се поправи когато е сгрешил.

2018.11.22 | 13:54

21

Ах кога ще го направиш?

2018.11.22 | 12:30

16

като те опъна и после ти се извиня ще ми се сърдиш ли

Смърт на седесаро-фашизма

2018.11.22 | 12:18

12

Нинова да поиска дисциплинарното уволнение на МВР-шефовете, заповядали побоя на протестиращите в Свиленград.

2018.11.22 | 13:52

20

Напротив трябва парична награда за тези полицаи, протестират лумпени и футболни фенове.

2018.11.22 | 12:29

15

лапай червен джендър

Л

2018.11.22 | 13:30

19

Нинова когато краде от приватизацоята не мислеше за народа а сега си много загрижена за него .Аз лично не ти вярвам

2018.11.22 | 13:27

18

Преди се дразнех като е видя тая,сега ми е смешна! Как са я подкарали комунягите,на следващите избори няма да влезнат в парламента!

САЙТА НА ШИШИ

2018.11.22 | 12:55

17

САМО СЪС ЕБ-АНИ ТРОЛОВЕ НЕ СТАВА.

Седесарска кочина

2018.11.22 | 12:16

11

Нинова, държавата е автопилот, откъде СДСвинята Борисов ще знае какво става в тая държава като не се задържа на работното си място.

2018.11.22 | 12:20

13

ръгам ти го в комуниста

2018.11.22 | 12:05

10

Опит за сплашване е това.

КУБИЛА

2018.11.22 | 11:58

9

отговора е че както едно време със страх и лъжи убивахте хората сега се опитвате да направите същото но вие ще се скриете и ще заведете пред медиите излъганите хора от някой села ище обявите това ли са мутрите а товали ще си изрицитирате написаното на позитано АМА МНОГО НЕ МА ДА ВИ ТЪРПИМ БСП КУБИЛО, ПАЧАВРО,
МЛАТИ ЧИЧЕ МЛАТИ ТА ЗГАН ОТ БСП НЕ СЕ ЧУДИ ДАЙ ГИ НА СПЕЦ СЪДА НЕ ГИ ТЪРПИ ПОВЕЧЕ МЯСТОТО ИМ Е В ЗАТВОРО НА БСП.ХУБАВО ГИ ПОЧНАХТЕ И АРАБАДЖИТЕ И ВЕТКОВЦИ И БАНЕВИТЕ И БЕНЧЕВИТЕ И ОЧНИТЕ МАФИОТИ НА БСП .
К.У.Р.В.И ПОМИЯРИ НА БСП НЕ СЕ ОПИТВАИТЕ ДА УХАПЕТЕ ТОЗИ КОИТО МОЖЕ ДА ВИ ИЗЯДЕ.
ВСЕКИ ЗАСЕГНАТ НАРКО ТРАФИКАНТ НАРКО ДИЛЪР ИЛИ ОБИКНОВЕН МАГАЗИНЕР КОЙТО НЕ ИЗДАВА КАСОВИ БЕЛЕШКИ И НЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА СА НА ПРОТЕСТ ОТ ЯСНО ПО ЯСНО БСП ЩЕ ПРОДЪЛЖИИ ДОКАТО НЕ СВАЛИИ ПРАВИТЕЛСТВОТО И НЕ ВЗЕМЕ ВЛАСТА ЗА ДА МОЖЕ ОТНОВО ДА ОТКРАДЕ И ФАЛИРА И НЕКЯ ДРУГА БАНКА.
огромни социални и финансови последици за всички български данъкоплатци са по време на управления на БСП и ДПС. Първата е банковата криза от средата на 90-те години на ХХ век по време на пагубното самостоятелно управление на БСП с кабинета Виденов. И втората е по времето на печалното управление на социалистите с ДПС чрез кабинета Орешарски, когато изкуствено бе фалирана КТБ. Мисля, че за ДПС би следвало да се посвети отделна книга главно за изследване на изкуството на тази партия да управлява, дори когато не е формално на власт като коалиционен партньор. Както самият Ахмед Доган казва в едно свое изявление „ДПС е като бацил, влезе ли веднъж няма излизане”. Затова аз предпочитам да говоря за вече превзета от корупцията държава.Банковата катастрофа по време на еднопартийното управление на БСП начело с Виденов.
2. Изкуственият фалит на КТБ при БСП и ДПС с кабинета Орешарски.
3. Проектът „Белене”, който е най-продължителният корупционен модел,

вместо

2018.11.22 | 11:56

8

К. Н. да не се занимава с глупости, а да поиска най-широко ощесствено обсъждане на вчерашния безпрецедентно нагъл и аморален избор на новия зам-министър предсдател на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. Освен, че юридически е порочен като юридическа процедура, е изключителна наглост - да принуждаваш депутатите да гласуват две противоречащи си действия. Това е рекет, незаконен из основи, наказуем. Това ли са ЦЕННОСТИТЕ?Това е подигравка, гавра с народа на България.
Не стига, че самият "началник" на МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ НА ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ отсъства, защото точно, когато му избират заместник по най-важните въпроси, става жизнено важно да проведе заседание, но и се прави такава процедура. А ако има подобен казус в Правилника, то той е трябвало да бъде конкретизиран, при какви случаи се гласуват заедно различни въпроси. Но в никакъв случай - едновременно ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ДЛЪЖНОСТ и НАЗНАЧАВАНЕ НА ДЛЪЖНОСТ. Пълен фалш и подигравка!
А зам. председателят на НС, водил каверзното заседание трябва да бъде освооден от длъжност заради номерата, които игра.
Недостойно е!.
И се чудите, как да издигнете доверието в институциите. Е, не по този начин!

50на50

2018.11.22 | 11:49

7

Покажи си фиша за заплатата, пък тогава плямпай!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини