Емил Караниколов: Това правителство решава проблеми

  • 20 ноември 2018 08:27

  • 750
  • 1
Емил Караниколов: Това правителство решава проблеми
© Кадър: БНТ

Правителството продължава да следва своите политики по изпълнение на програмата. Имаме около 400 милиона лева повече за образование. Имаме увеличение на заплатите. В социалната сфера имаме увеличаване с около половин милиард лева. Хората с увреждания в момента виждат в това правителство решение на техните проблеми. Това правителство решава проблеми. Те не искат ново правителство.

Това обясни в сутрешния блок на БНТ министърът на икономиката от квотата на "Обединени патриоти" Емил КараниколовЕмил Караниколов Емил Караниколов е министър на икономиката. Роден е на 3 юни 1980 г. През 2001 г. завършва право в и допълни, че до 2021 година минималната заплата в страната ще бъде 650 лева.

,,Министерството на икомиката контролира качеството на горивата. Тази година изтеглихме 1 милион литра некачествено гориво от пазара. Относно цените на горивата, те се диктуват от международните пазари'', посочи Караниколов.

,,Каква да бъде системата? Проблемът е в доверието, защото хората са на ръба. Ние започнахме от дъното, но в момента България има икономически ръст. Видно е обаче, че нещата се случват бавно'', каза министърът на икономиката по отношение на протестите и добави, че от 2007 година до момента преките чужди инвестиции в страната ни са над 1 милиард и 300 милиона евро''.

Според Караниколов българите от чужбина ще се завърнат у нас, когато се увеличат достатъчно доходите и когато политиките са ясни и прозрачни.

Последвайте канала на

Владимир Василев
750 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Драган

2018.11.20 | 08:54

1

Много са г*золизците и ибрикчиите. В Русия бензина(а не горивото) струва 1.20 лв, 0.6 евра. Хайде сега да се обадиш на Любо Пенев.

Добави коментар

Водещи новини